Viitorul lui Cephas Malele, în mâinile agentului său: "Există câteva cluburi interesate de el"

1 lună in urmă 2

Liga 2: Viitorul Tg. Jiu - Csikszereda, luni, 19:30, Digi Sport 1

2.Bundesliga: Fortuna Dusseldorf - Bochum, luni, 21:30, Digi Sport 2

În ciuda faptului că în urmă cu o săptămână, Viorel Tudose, principalul sponsor al lui FC Argeș, susținea răspicat că Cephas Malele a ajuns la o înțelegere cu gruparea din Trivale pentru prelungirea contractului scadent în vară, Angela Rullo, agentul jucătorului, a dezmințit acest lucru și a declarat că discuțiile cu privire la viitorul atacantului elvețian cu origini angoleze vor avea loc abia la finalul sezonului.

Galerie Foto

Angela Rullo, agentul lui Cephas Malele: "Există câteva cluburi interesate de el, dar vom aștepta finalul sezonului pentru a lua o decizie"

"Nu știu de niciun acord verbal încheiat de foștii agenți ai lui Malele cu clubul FC Argeș, totuși jucătorul a fost întotdeauna clar că își va decide viitorul doar după ce sezonul se va termina. În acest moment e concentrat și focusat să-și continue evoluțiile bune și să ajute FC Argeș să ajungă în play-off.

Există însă câteva cluburi care sunt interesate de el, ceea ce până la urmă este firesc având în vedere performanțele și cifrele foarte bune pe care le are. Răspunsul a fost clar pentru toată lumea că, din respect pentru FC Argeș, vom aștepta până la finalul sezonului înainte de a lua o decizie cu privire la viitorul lui Malele", a declarat Angela Rullo, agentul lui Cephas Malele, pentru GSP.ro.

Angela Rullo este născută în Italia și a urmat cariera de avocat. Cu câțiva ani în urmă și-a descoperit pasiunea pentru fotbal și a hotărât să facă parte din fenomen. Și-a luat acreditările UEFA și are o firmă de impresariat în Anglia.

"Nu sunt o femeie agent de fotbal. Sunt un agent de fotbal! Trăim într-o societate unde femeile au realizat atâtea. Suntem lideri, CEO, doctori, astronauţi, fotbaliste şi aşa mai departe", a scris Angela Rullo pe contul său de Instagram.

Angela Rullo este agentul lui Malele și Deslandes, fotbaliștii lui FC Argeș.400 de mii de euro este cota de piață a lui Malele, potrivit Transfermarkt11 goluri în 20 de jocuri a marcat atacantul în Liga 1Malele a evoluat pentru reprezentativele U15, U16, U17, U18 și U19 ale Elveției Etichete: cephas malele , angela rullo , agent cephas malele , transfer cephas malele
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă