Viitorul educației și al muncii în era 4.0. Ce ne rezervă viitorul?

1 lună in urmă 13

PwC România organizează miercuri, 7 aprilie, de la ora 10, evenimentul “Viitorul educației și al muncii în era 4.0. Ce ne rezervă viitorul?”, la care vor participa Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației, Ela Moraru, Country Manager Google, Sergiu Manea, CEO BCR, Adrian Mihai, CEO Fan Courier și va fi găzduit de Ionuț Simion, Country Managing Partner PwC România și Daniel Anghel, Lider servicii fiscale și juridice.

În cadrul evenimentului, care va fi transmis live pe Hotnews, dezbaterea va porni de la întrebările: Cum se împarte responsabilitatea educației, pentru a atinge rezultate, între guvern, prin educația formală, și angajatori, prin programele de formare la locul de muncă, în contextul unor evoluții care se prefigurează atât datorită digitalizării, cât și altor schimbări rapide? Ce soluții putem aplica pornind de la situația de fapt actuală astfel încât să adaptăm educația la nevoile pieței muncii? Pe parcursul discuțiilor vor avea intervenții Oana Munteanu, Director PwC România, Anda Rojanschi, Partener D&B David și Baias și Cornelia Bumbăcea, Partener PwC România.

Evenimentul face parte dintr-o serie de cinci dezbateri pe teme esențiale pentru mediul de afaceri pe care PwC România le va organiza în perioada următoare. În 2021, PwC România marchează 30 de ani de activitate pe piața locală, timp în care a contribuit constant la dezbaterea publică și la promovarea subiectelor de importante pentru economie. Primele două evenimente din această serie despre investiții și digitalizare pot fi văzute aici și aici.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă