Viitorul e acum: Rapid - FCSB, derby-ul SuperTalentelor!

2 luni in urmă 15

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 august 2021, 15:37 / Actualizat vineri, 13 august 2021 15:37

Rapid - FCSB, derby-ul etapei a cincea din noul sezon al competiției interne, va umple Arena Națională, va propune un duel al vechilor orgolii, dar și o confruntare directă între fotbaliștii de viitor ai celor două echipe: Ștefan Pănoiu, Rareș Ilie și Antonio Sefer, respectiv Sorin Șerban, Octavian Popescu și Andrei Cordea! 

Creează acum un cont la Superbet, ia bonusul de bun-venit și trăiește la intensitate maximă SuperDerby-ul bucureștean!

Puștii Rapidului s-au "rodat" în liga a doua

Plecați la un nou drum alături de Superbet în 2017, rapidiștii au parcurs toate etapele revenirii în top, iar cea mai importantă dintre ele a fost promovarea în primul eșalon. Realizată sub comanda lui Mihai Iosif, performanța a venit și cu ajutorul a trei tineri care și-au pus amprenta permanent asupra jocului echipei, mijlocașii ofensivi Ștefan Pănoiu, Rareș Ilie și Antonio Sefer. Trimiși în teren cu multă încredere și libertate de mișcare, toți trei au căpătat experiența de care aveau nevoie pentru a trece la următorul nivel, iar împreună au strâns 76 de meciuri în stagiunea 2020/2021. Jucând aproape partidă de partidă (30 de meciuri pentru Sefer, 22 pentru Ilie și 24 pentru Pănoiu), copiii Giuleștiului au crescut în calitate, au acumulat fizic, iar în startul actualei stagiuni au demonstrat că au pregătirea necesară pentru a se ridica la nivelul așteptat. Toți trei au calități tehnice foarte bune, pot scoate oameni din joc cu ușurință și finaliza acțiunile ofensive, iar boost-ul de moral primit în liga a doua e răsplătit acum din plin.

"Olimpicul" Sefer, așteptat să-și intre în rol

Dacă Ștefan Pănoiu și Rareș Ilie au apucat deja să facă impresii foarte bune pe prima scenă a fotbalului românesc, Antonio Sefer, mijlocașul dreapta în vârstă de 21 de ani școlit în Olanda, la Groningen, e marea speranță a rapidiștilor pentru un impact puternic în meciul cu FCSB, dar și în cele care urmează. În timp ce colegii lui dădeau (și în general câștigau) primele bătălii ale sezonului 2021/2022, Sefer a mers la Tokyo alături de selecționata olimpică și a făcut o impresie bună sub comanda lui Mirel Rădoi, chiar dacă România s-a oprit în grupele competiției. Întors sub bagheta lui Mihai Iosif, mijlocașul ofensiv a pins 25 de minute în meciul cu FC Argeș, e pus la punct cu pregătirea fizică, iar în partida cu FCSB e așteptat să dea o măsură a talentului incontestabil de care dispune.

Tinerii Rapidului, cotați cu șanse mari să marcheze: vezi Cotele Speciale Superbet pentru Rapid - FCSB!

Sorin Șerban, tânăra surpriză a FCSB-ului

De cealaltă parte, FCSB a obișnuit ca în ultimii ani să propună și să forțeze tineri de perspectivă, iar Octavian Popescu este cel mai bun exemplu în acest sens. Dacă tânărul mijlocaș ofensiv e deja o certitudine și și-a câștigat de multă vreme postul de titular, iar Andrei Cordea a impresionat imediat după transferul de la Academica Clinceni, mutarea surpriză a roș-albaștrilor se numește Sorin Șerban.

În vârstă de 21 de ani, fundașul stânga născut la Baia Mare se afla de doi ani în curtea celor de la FCSB, dar abia în startul acestei stagiuni a reușit să facă pasul cu adevărat important. Foarte bun pe plan ofensiv, unde asigură o presiune enormă pe flancul drept advers și multe centrări de calitate, Șerban a reușit performanța de a-l scoate din primul 11 al lui Dinu Todoran pe mult mai experimentatul Risto Radunovic, iar numele său pare că va fi legat în următorii ani de postul de titular în banda stângă a apărării.

Vino pe plajele Superbet pentru superdistracție toată vara la mare!

Cel mai mare Jackpot din istoria sloturile în România, 4,8 Milioane de lei a fost lovit la Superbet

4 ani, 3 divizii, un parteneriat: Rapid și Superbet, din nou împreună în prima ligă!

Vezi toate știrile și promoțiile Superbet

Playtech: BOMBĂ! Cu ce televiziune a semnat Florin Călinescu! Le dă lovitura de grație celor de la Pro TV


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă