Vietăți ce pot ucide oamenii cu o singură înțepătură: Descoperire incredibilă pe plajele din Marea Britanie VIDEO

1 săptămână in urmă 41

Miercuri, 17 Noiembrie 2021, ora 00:43

97 citiri

 Descoperire incredibilă pe plajele din Marea Britanie VIDEO

Instituția Națională Regală a bărcii de salvare (RNLI) din Marea Britanie a transmis un avertisment populației asupra unor creaturi ciudate denumite ”extratereștrii” mării, descoperite pe plaje. Acestea sunt foarte periculoase și pot omorî oamenii cu o singură înțepătură.

Recent un bărbat în vârstă de 47 de ani a văzut această specie bizară ”Portuguese O Wars”, un animal marin de culoare albastră, care este confundat adesea cu o meduză, dar care reprezintă o entitate formată din niște microorganisme denumite zooide, potrivit The Sun.

Karl Lee a găsit bizara creatură pe plaja Ainsdale din Merseyside, Marea Britanie. ”A fost foarte ciudat. La început am crezut că este un balon, până când m-am uitat mai atent și am identificat-o folosind o aplicație. Mi-am dat seama ce reprezintă și cât de periculoasă este”, a spus bărbatul.

Vietatea poate provoca înțepături puternice și chiar moartea. De aceea, conform sfaturilor experților marini, este recomandat să nu atingeți aceste creaturi marine, niciodată. Ele au ucis oameni în trecut.

Un OZN neașteptat observat deasupra Elveției: Apariție neobișnuită în plină noapte VIDEO

🚨⚠️DANGER ⚠️🚨

This was found today on Caldy Beach. It is a Portuguese Man O'War.

If you see one, DO NOT TOUCH, They give a nasty sting, even when dead. pic.twitter.com/lOO0kNqkNs

— RNLI West Kirby Lifeboat (@RNLIWestKirby) November 8, 2021

O altă creatură a fost observată recent și pe plaja St. Anne de lângă Blșackpool. Pe contul de Twitter al RNLI din Marea Britanie a fost postat un mesaj care indică faptul că vietatea a fost descoperită și la Caldy Beach.

Descoperire extraordinară în corpul bărbaților: Numai anumiți tați dispun de un asemenea organ special

”Este o creatură marină ”Portuguese Man O’War”. Dacă o vedeți, nu o atingeți, ea dă o înțepătură groaznică, chiar mortală”, a fost mesajul.

Citeste si:

 Parcă suntem în filmul de groază ”Arachnophobia” VIDEO

Un fenomen îngrozitor s-a produs recent într-un stat american, unde milioane de creaturi cu opt picioare provenite din Asia au invadat pur și simplu nordul Georgiei. Experții de la...

Cum am ajuns să ne obișnuim cu ”lideri” inepți, inculți, impostori și răi cu poporul

La alții o fi fost altfel, dar la noi, în România, regimul politic comunist a căzut din cauză că nu oferea niciun viitor. Adică, nu a căzut datorită revoluției anti-comuniste...

Sursa: Ziare.com

Adevarul.ro

Digi24.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă