VIDEO Zelenski: „Poate pare că după o serie de victorii avem o acalmie. Dar aceasta nu este o acalmie. Aceasta este pregătirea pentru următoarea etapă/ Pentru că Ucraina trebuie să fie liberă în întregime”

1 săptămână in urmă 43

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, afirmă că, deşi unora li se pare că este ”o acalmie” după o serie de victorii, este pregătirea pentru următoarea etapă. ”Pentru următoarea etapă de cuvinte care sunt foarte importante pentru noi şi care trebuie neapărat să fie auzite. Pentru că Ucraina trebuie să fie liberă – în întregime”, susţine el.

Zelenski a afirmat că a discutat cu mai mulţi oficiali militari despre ajutorul dat apărătorilor din mai multe zone.

”Izium, Balakliya, Kupyansk şi regiunea Harkov în general sunt oraşele şi comunităţile pe care le-am eliberat. Aceste cuvinte se aud acum. Se aud peste tot. Mariupol, Melitopol şi Herson se aud şi ele, dar vor răsuna mai des şi mai tare când le vom elibera. Doneţk, Horlivka şi Lugansk – se vor auzi de asemenea. Dzhankoy, Yevpatoriya, Yalta – şi ele. Cu siguranţă. Nu vom vorbi despre ce nu este al nostru. Doar cuvintele noastre, cuvinte ucrainene, se aud”, a arătat el.

Preşedintele ucrainean a adăugat că aceste cuvinte se aud graţie forţelor armate, celor de operaţiuni speciale, spionajului, serviciilor de securitate, dar şi angajaţilor serviciilor de urgenţă.

”Poate pare pentru cineva că după o serie de victorii avem o acalmie. Dar aceasta nu este o acalmie. Aceasta este pregătirea pentru următoarea etapă. Pentru următoarea etapă de cuvinte care sunt foarte importante pentru noi şi care trebuie neapărat să fie auzite. Pentru că Ucraina trebuie să fie liberă – în întregime. În concluzie, ca întotdeauna, cuvintele vor răsuna întotdeauna. Ele sunt auzite de noi, vor fi auzite de copiii noştri, vor fi auzite de nepoţii noştri. Ele vor fi auzite în Ucraina liberă”.

sursa: News.ro

Citește și...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă