VIDEO | Victoria, singura variantă pentru “tigroaice” în duelul cu Team Esbjerg!

2 luni in urmă 1

VIDEO | Victoria, singura variantă pentru “tigroaice” în duelul cu Team Esbjerg!VIDEO | Victoria, singura variantă pentru “tigroaice” în duelul cu Team Esbjerg!

CSM București revine mâine în Liga Campionilor, după două meciuri la rând care i-au fost anulate din cauza cazurilor de Coronavirus din cadrul loturilor adversarelor.

VINERI, 05 FEBRUARIE 2021, 17:03

SURSĂ: realitateasportiva.net

AUTOR: Realitatea Sportiva

“Tigroaicele” au un meci de foc mâine, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă. Danezele de la Team Esbjerg vin cu ambiții mari și dorință de revanșă, după ce în meciul tur echipa lui Adi Vasile s-a impus cu un gol marcat de Cristina Neagu în ultimele secunde ale jocului.

“Este un meci foarte important, suntem dornice să jucăm și să învingem. Avem la echipă o atmosferă foarte frumoasă, suntem bine pregătite din punct de vedere tactic…ne este un pic greu pentru că avem câteva jucătoare accidentate. Noi vom lupta din primul minut până în ultimul și sper ca la final noi să câștigăm, nu contează scorul, doar să câștigăm! Sper că vom avea un meci mai ușor decât cel din Danemarca” – Andrea Klikovac, handbalistă CSM București.

Vezi pe realitateasportiva.net ce a declarat tehnicianul Adi Vasile.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă