VIDEO Veste extraordinară pentru Craiova: Elvir Koljic a revenit la antrenamentele de grup!

1 lună in urmă 6

În scurt timp, „Dragonul” Koljic, omul de gol al oltenilor, ar putea reveni pe teren. Un pas important în acest scop a fost făcut astăzi, când bosniacul s-a antrenat cot la cot cu colegii săi. A fost prima sesiune de pregătire intensă a atacantului după aproape 5 luni de chin, care au urmat accidentării din meciul Craiovei cu Poli Iași, jucat pe 2 octombrie 2020.

Elvir Koljic s-a întors la antrenamentele Craiovei

Este puțin probabil ca Elvir să fie aruncat în luptă la următorul meci al Craiovei, cu Chindia, programat pe 27 februarie, dar bosniacul are șanse bune să prindă minute pe teren în runda 26, la meciul cu FC Botoșani, programat pe 6 martie. Până atunci, Elvir va avea parte de un număr important de antrenamente alături de restul grupului.

20 de meciuria ratat Koljic din cauza accidentării

Elvir Koljic a suferit o fractură de diafiză peronieră cu deplasare, după o intrare a lui Ovidiu Mihalache. Înainte de a fi scos din circuit, bosniacul a marcat 6 goluri în acest sezon de Liga 1, în 6 meciuri.

VIDEO. Bogdan Vrăjitoarea, despre U Craiova și Elvir Koljic: „Eu îl compar cu handbalista Nora Mork”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Florinel Coman, prima reacție după ce s-a ales cu dosar penal: „Ce să se întâmple? Nimic”Acuzaţii de blat după Gaz Metan - CFR 0-1: „Daţi-mi voie să mă gândesc la orice!” » Cifrele alimentează suspicinile: trupa lui Teja a fost surprinzător de „cuminte” spre deosebire de alte jocuri

Un șofer român de TIR bănuia că iubita îl înșela cu o prietenă. Oribil ce i-a făcut! Mărturie halucinantă: „M-am simțit ca un sclav„

Libertatea

Playtech: Doliu la Românii au talent. A făcut anunțul morții în urmă cu câteva momente
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă