VIDEO | „Valuri de plastic”, pe o plajă de lux din Brazilia. Morman de sticle, aduse înapoi din ocean

1 lună in urmă 25


Imagini de necrezut de pe o plajă dintr-o zonă de lux din Rio de Janeiro, Brazilia. Tone de materiale plastice, majoritatea sticle, au fost aduse pe nisipul de pe plaja Sao Conrado din ocean, spre stupoarea localnicilor și a turiștilor, scrie The Independent.


În imaginile postate duminică pe rețelele de socializare se poate observa cum un val de apă din ocean transportă sticlele de plastic pe nisipul de pe plaja Sao Conrado.


Pe lângă multitudinea de sticle de plastic, un cap de păpușă, o minge de fotbal și sandale se numără printre celelalte obiecte aruncate pe mal.


Valul de plastic a fost cauzat de ploile abundente care au împins mai mult gunoi decât de obicei în sistemul de drenaj al orașului, potrivit Institutului Mar Urbano. Acel gunoi se îndreaptă apoi în ocean, nu înainte de a le spăla pe plajă, fenomen văzut în orașele mari din întreaga lume.


Situat la aproximativ 16 kilometri de plaja emblematică Copacabana din Brazilia și de statuia lui Hristos Mântuitorul, Sao Conrado este unul dintre cele mai dorite cartiere din Rio.


Suburbia bogată este populară printre turiști și este un „magnet pentru jucătorii de golf și cumpărători”, potrivit site-ului de turism Expedia.


Foto: Captură Video


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă