VIDEO UPDATE Jandarmii brasoveni care au dat o petrecere in cinstea unui sef care se pensiona au primit amenda minima

2 luni in urmă 2

O petrecere care la care au participat mai multi jandarmi brasoveni care nu ar fi respectat normele de protectie individuala impotriva raspandirii COVID-19 face obiectul verificarilor unei comisii special constituite la nivelul institutiei pentru a se stabili eventualii vinovati si sanctionarea acestora.

UPDATE 18.15 Jandarmii care au participat la petrecere au fost amendati cu cate 500 de lei.

Stirea initiala: Petrecerea in cauza a avut loc pe 28 februarie, cu prilejul pensionarii sefului unei subunitati mobile si a fost obiectul mai multor imagini care au circulat in spatiul public. Din aceste imagini reiese ca fostii subalterni ai cadrului militar ce a trecut in rezerva l-au asteptat in fata unitatii cu sampanie si confetti si au pus muzica la boxele din autospeciale.

Conducerea Gruparii de Jandarmi Mobila Brasov a transmis joi, 4 martie, ca, fiind vorba de o posibila incalcare de catre cadre militare, conform normelor legale in vigoare, s-a constituit o comisie care va trebui sa stabileasca eventualele sanctiuni.

"In seara zilei de 28 februarie, in jurul orei 23:00, la iesirea din misiune, efective din cadrul unei subunitati mobile, pe fondul trecerii in rezerva a sefului ierarhic, i-au adus acestuia multumiri pentru activitatea depusa in calitate de militar, fapt materializat prin aclamatii si urari. In ce priveste atitudinea cadrelor militare de a se manifesta fara respectarea masurilor de protectie individuala, la nivelul unitatii noastre s-a stabilit o comisie pentru a verifica acest fapt si pentru a se lua masurile legale care se impun.

Imaginile aparute au contribuit la finalizarea intr-un timp scurt a cercetarilor si luarea masurilor care se impun", a transmis purtatorul de cuvant al Gruparii de Jandarmi Mobila Brasov, Mihai Preda.

CITESTE SI:

Cazul socant petrecut in Bucuresti: doi cetateni, tarati de politisti la marginea Capitalei si batuti cu salbaticie. La final, un agent a urinat peste o victimaCum "a subtiat" administratia Firea patrimoniul Bucurestiului cu miliarde de lei. Lista manevrelor contabile facute din pixSeful serviciului secret din Politia Suceava a fost retinut pentru 24 de ore. Mita uriasa pentru protectia "Fabricii de permise auto"Dezmatul financiar din primariile Capitalei. Milioane de lei platite pe lucrari inexistente spre finalul mandatului Gabrielei FireaFOTO Ce campioana la frumusete a pierdut CSM Bucuresti
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă