VIDEO. Un urs a fost surprins în timp ce fura un colet care conţinea role de hârtie igienică, din faţa unei casei, în SUA

1 lună in urmă 18

De Ovidiu Cojocaru.
Publicat: 25.08.2021, 18:36.
Actualizat: 25.08.2021, 18:36

Camerele de supraveghere montate în casa unei femei din Connecticut, SUA au surprins momentul în care un urs vine la uşa casei şi îi ia acesteia coletul pe care curierul îl lăsase la uşă cu doar câteva minute înainte de apariţia animalului.

Ursul a luat coletul chiar din faţa uşii

Ursul a luat coletul chiar din faţa uşii

Captură Video

Kristin Levine a povestit că la scurt timp după ce coletul a fost lăsat în faţa casei, ursul şi-a făcut apariţia luând pachetul care conţinea mai multe role de hârtie igienică. Pe filmare se poate observa momentul în care animalul se plimbă nestingherit cu o cutie în gură, mergând cu aceasta spre curtea vecinilor, unde a şi abandonat-o mai apoi, transmite New York Post.

"Cei de la curierat au adus pachetul cu doar câteva minute înainte, moment în care am primit alerta că cineva este în faţa casei.Mă pregăteam să cobor pentru a-l lua, dar la scurt timp, camerele au transmis o altă alertă. Am fost surprinsă, pentru că nu aşteptam pe nimeni altcineva să vină în vizită", a spus femeia.

În ultima perioadă, apariţiile urşilor au fost tot mai dese în statul american, Ministerul Energiei şi Protecţia Mediului, considerând că acestu lucru este datorat creşterii numărului de urşi care populează zona. Anul acesta, autorităţile din regiune au înregistrat peste 6.000 de apariţii ale urşilor.

Pentru a reduce prezenţa urşilor în apropierea locuinţelor, oficialii recomandă îndepărtarea lucrurilor care pot atrage animalele, precum carnea, fructele şi preparatele din fructe, dar şi coşurile de gunoi care conţin resturi de alimente.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Incident grav de securitate pe Aeroportul din Suceava. Un pasager și amicul lui au ajuns la scara avionului fără să treacă prin filtrele de securitate

1

Incident grav de securitate pe Aeroportul din Suceava, unde două persoane au ajuns la scara unui avion Tarom fără să mai treacă prin filtrele de securitate din aeroport. Autoritatea Aeronautică Civilă a anunțat că a deschis o anchetă.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă