VIDEO. Un tramvai a deraiat după ce a lovit în plin o mașină care i-a tăiat calea. Momentul impactului, surprins de camere

2 luni in urmă 25

Pasagerii aflaţi într-un tramvai din Iaşi au trecut prin clipe de groază. Tramvaiul a deraiat, după ce a intrat într-o maşină. Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere din zonă se vede cum şoferul autoturismului pierde controlul volanului şi intră pe linia de tramvai.  ​

Vatmanul nu reuşeşte să evite accidentul şi intra în plin în maşină.​ Impactul a fost atât de puternic încât tramvaiul a sărit de pe şine şi a fost foarte aproape să se izbească de o altă mașină. Din primele informaţii se pare că şoferul autoturismului ar fi pierdut controlul din cauza unei defecţiuni tehnice. Din păcate, şoferul maşinii a fost rănit şi transportat la spital. Poliţiştii fac verificări ca să afle care este cauza exactă a accidentului.

Un martor spune că şoferul autoturismului ar fi încercat să întoarcă fără să se asigure

Accidentul a avut loc în cartierul Alexandru cel Bun din municipiul Iaşi. Tramvaiul intra în staţie, moment în care în faţa mijlocului de transport a intrat un autoturism. În urma impactului, şoferul maşinii a rămas încarcerat, el fiind scos ulterior de echipajele ISU şi transportat cu ambulanţa la spital, potrivit news.ro.

Vatmanul spune că impactul a fost unul violent şi că nu a mai avut timp să evite coliziunea cu autoturismul. Un martor la accident afirmă că şoferul autoturismului ar fi încercat să întoarcă fără să se asigure.

Tramvaiul a sărit de pe şine, iar jumătate din mijlocul de transport a ajuns pe carosabil. În zonă a fost adusă o macara pentru repunerea tramvaiului pe şine, astfel încât circulaţia să poată fi reluată. Poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă