VIDEO Un senator liberal vrea ”beneficii” pentru persoanele care se vaccinează, pe motiv că aceștia și-ar asuma riscuri. Liviu Voiculescu, judecat pentru aderare la un grup infracțional organizat

1 săptămână in urmă 3

Senatorul PNL de Olt Liviu Voiculescu vrea să stimuleze vaccinarea prin acordarea de ”beneficii” persoanelor imunizate, pe motiv că acestea și-ar asuma presupuse riscuri.

El a făcut declarațiile într-o emisiune la postul local de televiziune Olt TV și a anunțat că ar fi și discutat acest subiect cu conducerea PNL, în Biroul Executiv.

„Trebuie încurajată vaccinarea. Am discutat și la ședința Biroului Executiv de luni, trebuie cumva stimulată vaccinarea și cei care sunt vaccinați să aibă anumite beneficii față de cei care nu s-au vaccinat. Pentru că nu este normal ca eu sau dumneavoastră sau cei care s-au vaccinat să-și asume niște riscuri făcând aceste vaccinuri și ceilalți să nu se vaccineze și să aibă aceleași drepturi ca unul vaccinat. Trebuie făcută o mică diferențiere, evident fără restricții ale celorlalți sau a le afecta într-un anumit fel drepturi fundamentale”, a declarat Liviu Voiculescu.

Voiculescu e membru în comisia parlamentară de control SIE, deși a fost trimis în judecată de DIICOT pentru aderare la un grup infracțional organizat, cu referire la organizarea unei rețele de ”păcănele” ilegale. Dosarul său se judecă la Înalta Curte. El a fost pus pe listele de candidați PNL la alegerile din 2020 în ciuda dosarului de la DIICOT. (Foto: Liviu Voiculescu – sursa Facebook oficial)

VIDEO Declarația lui Liviu Voiculescu, de la minutul 5.30:

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă