VIDEO Un pescar s-a salvat la limită, în timp ce maşina în care dormea pe malul unui lac a plecat la vale, scufundându-se apoi în apă

1 lună in urmă 24

Un pescar aflat la pescuit pe malul unui lac din localitatea argeşeană Stolnici a scăpat nevătămat, la limită, după ce maşina în care dormea a ponit de pe mal către apă.

Bărbatul s-a trezit din somn când a simţit că maşina se pune în mişcare şi a sărit din autoturism în timp ce acesta se îndrepta către lac. Informaţiile iniţiale furnizate de ISU indicau că în maşină erau două persoane, însă cealaltă persoană se afla într-o altă maşină.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 6:30. Pescarul dormea în maşină şi a atins din greşeală schimbătorul de viteze, autoturismul pornind la vale.

Bărbatul s-a trezit în timp ce maşina se îndrepta spre lac şi a reuşit să sară, salvându-se, apoi a cerut ajutor. Pompierii au intrat în apa care ajungea la plafonul autoturismului, au ancorat vehiculul, iar acesta a fost tras afară din lac cu ajutorul unul excavator.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă