VIDEO | Un pacient COVID care respiră cu mască de oxigen se uită de la geamul salonului de spital la protestele anti-restricții din Brașov

1 lună in urmă 3

Peste 400 de persoane s-au strâns, luni, 29 martie, în Piața Sfatului din Brașov pentru a protesta față de restricțiile impuse de autorități, relatează site-ul local Brasov.net.

Potrivit sursei citate, manifestanții au pornit în marş pe străzile orașului, iar coloana a trecut și pe lângă Spitalul CFR, situat pe bulevardul 15 Noiembrie.

În timp ce protestatarii scandau împotriva Guvernului și a secretarului de stat Raed Arafat și suflau în vuvuzele, un pacient COVID care respira cu ajutorul măștii cu oxigen a ieșit la fereastra salonului în care era internat pentru a vedea ce se întâmplă în stradă.

Momentul a fost filmat de unul dintre participanții la protest, iar clipul video a devenit viral.


Noi proteste se desfășoară luni seara în Capitală și mai multe orașe din țară, împotriva restricțiilor impuse de autorități din cauza creșterii ratei de infectare cu COVID. Sunt sute de persoane în Piața Victoriei din București, la fel la Botoșani sau Sibiu, în timp ce la Constanța și Timișoara, numărul acestora este mai mic.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă