VIDEO Un jucător din Liga 1, vedetă în vlogul lui Dorian Popa datorită mașinii de 200.000 de euro: „Mamă! Acum știu pentru ce muncesc”

1 lună in urmă 2

Vedeta a făcut un videoclip cu mașina lui Baicu, un Ferarri Portofino de 200.000 de euro, despre care Dorian Popa spune că este mașina lui preferată.

„Mi-a scris un băiat extrem de cool pe mail. Scrie că e Raoul Baicu și că are un Ferarri Portofino. Mi-a spus «Știu că e mașina visurilor tale și aș vrea să ne întâlnim ca să dai o tură cu ea, să vezi cum este. Este a mea și ți-o pot da oricând. Vreau să facem o poză pentru mama mea”. Mai rar băieți ca Raoul. Am văzut că e fotbalist și joacă la Astra. 

Când am văzut pozele, am zis «Joci la Juventus?», După am aflat că și Astra are dungi albe și negre. Ferrari Portofino este mașina pe care mi-o doresc”, a spus Dorian Popa în vlogul său.

Ferrari Portofino

Ferrari Portofino

Dorian Popa: „Acum știu pentru ce muncesc”

După ce s-a întâlnit cu jucătorul Astrei, Dorian Popa s-a arătat încântat de mașina pe care o are Baicu.

Dorian Popa, la bordul mașinii lui Baicu

Dorian Popa, la bordul mașinii lui Baicu

„Ferrari Portofino e mașina, care la 200.000 de euro, are cel mai bun raport preț-opulență. Mașina are toate extra opțiunile posibile. Un cauciuc costă 2.000 de euro. Dacă nu le pui pe cele speciale, pierzi garanția.

Are un motor V8, cu 600 de cai putere și un motor de 4 litri. Mașina a avut 700 de kilometri când a cumpărat-o și e «custom made». Cel de la Ferrari l-au felicitat pe Raoul pentru că a luat o mașină la un preț foarte bun. Mamă, acum știu pentru ce muncesc!”, a mai spus cântărețul.

Ferrari Portofino ajunge de la 0 la 100 km/ în 3,5 secunde și are o viteză maximă de 320 km/h. 

100.000 de euroeste cota lui Raoul Baicu, potrivit transfermarkt

2 meciuria jucat Baicu în acest sezon de Liga 1

VIDEO Reîncepe Liga 1! Totul despre derby-ul FCSB - Astra

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Astra a reacționat rapid după ce Becali a anunțat transferul lui Budescu la FCSB: „Există o relație foarte bună ”Jucătorii lui Dinamo nu mai rezistă și trec la amenințări: „Ne-am săturat!” + ce le-a propus conducerea

Răsturnare de situație în SUA. Anunțul făcut de Donald Trump

Libertatea

Playtech: Ireal! Ce a putut să facă iubitul Simonei Halep în București. Toni Iuruc n-a avut nicio jenă, toți l-au văzut așa
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă