VIDEO | Un hoţ din Bârlad, surprins în timp ce fura hainele dintr-un magazin, cu tot cu manechin

1 lună in urmă 21

 Captură video Sursa foto: Captură video

Un bărbat din Bârlad a fost surprins în timp ce fura hainele unui magazin, dar cu tot cu manechin. Patronul a făcut publice imaginile de pe camerele de supraveghere, în speranţa că oamenii îl vor recunoaşte pe individ.

VINERI, 03 SEPTEMBRIE 2021, 16:58

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Ivancica Mihaela

În filmare se poate observa cum bărbatul intră în magazin după ce s-a asigurat că nu este nimeni înăuntru. A ales o pereche de pantaloni, a apucat manechinul şi s-a făcut nevăzut.

Patronul magazinului a sesizat imediat lipsa manechinului, aşa că a verificat pe camerele de supraveghere pentru a vedea ce s-a întâmplat. Mare i-a fost surpriza când l-a văzut pe hoț în plin act. Omul a decis să facă imaginile publice pe contul său de socializare, în speranţa că oamenii îl vor recunoaşte pe individ şi îl vor ajuta să-l găsească, pentru a da socoteală în faţa legii.

,,Deși era o oră la care strada era destul de animată se pare că spiritul civic nu prea a funcționat… Am zis să mai fac o încercare… îl recunoaște cineva pe acest individ sau măcar poate să-mi dea cineva vreun indiciu… nu că paguba ar fi prea mare, dar astfel de specimene si acte trebuiesc oprite pe cât posibil… astăzi am fost noi, mâine nu se știe cine… poți fi chiar tu”, este apelul făcut de patronul magazinului.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă