VIDEO - Un fragment uriaș de stângă s-a prăbușit peste mai multe șalupe cu turiști - Cel puțin o persoană a murit și 15 sunt rănite

2 săptămâni in urmă 49

Accident Accident

Un fragment uriaş de stâncă s-a prăbuşit sâmbătă peste mai multe şalupe cu turişti în lacul Furnas, din oraşul brazilian Capitolio, statul Minas Gerais, afectat de inundaţii severe în ultimele zile, transmite EFE.

SÂMBĂTĂ, 08 IANUARIE 2022, 21:23

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: Dan Istratie

Potrivit pompierilor, în incident şi-a pierdut viaţa cel puţin o persoană şi 15 au fost rănite.

O înregistrare video care circulă pe reţelele sociale şi a cărei autenticitate a fost confirmată de pompieri - potrivit portalului G1 - arată momentul în care o stâncă uriaşă se desprinde din peretele canionului şi se prăbuşeşte de la o înălţime de cinci metri peste câteva şalupe care se aflau în zonă.

Pompierii bănuiesc că precipitaţiile puternice din ultimele zile au pus presiune pe pereţii canionului, provocând în cele din urmă desprinderea stâncii.

Oraşul Capitolio, situat la circa 280 de kilometri de Belo Horizonte, capitala statului Minas Gerais (sud-est), este o destinaţie turistică populară pe tot parcursul anului, datorită defileurilor impresionante care pot fi vizitate cu ajutorul şalupelor. 

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă