VIDEO Un cimitir din Italia s-a prabusit in urma unei alunecari de teren. Peste 200 de morminte au cazut in mare

1 săptămână in urmă 14

O mare parte a cimitirului din Camogli, o statiune turistica din provincia Genova, Italia, s-a prabusit dupa ce a avut loc o alunecare de teren.

O portiune a crestei stancoase deasupra careia se afla cimitirul a cazut in mare. In timpul prabusirii, au cazut, de asemenea, peste 200 de morminte in apa.

La fata locului s-au deplasat pompierii si scafandrii. Nu se stie inca ce a provocat alunecarea de teren, dar o posibila cauza ar fi lucrarile care au fost executate in zona falezei timp de mai multe zile la rand. In plus, o furtuna puternica a lovit zona, care a erodat si mai mult pamantul, potrivit video.corriere.it.

Autoritatile au incercat sa recupereze cele 200 de sicrie care au cazut in mare, dar nu au reusit sa aduca pe uscat decat aproximativ zece.

Francesco Olivari, primarul din Camogli, a declarat ca se desfasoara lucrari pentru consolidarea falezei. Garda de Coasta a montat bariere pe mare pentru a retine sicriele care au ajuns in apa, dar nu au fost recuperate.


Mai puteti citi:

Cine este cu adevarat Diana Sosoaca, senatoarea pusa mereu pe scandalUn preot, urmarit national pentru ca fuge de condamnare, se plange pe YouTube de pedeapsa primita. Slujitorul Bisericii cu Luna a dat un tun de aproape doua milioane de euroVIDEO Cum sa adormi intr-un minut. Metoda "4-7-8" face minuniFOTO Ce bolid de lux conducea Florinel Coman cand a fost prins la volan cu 165 de kilometri pe oraInfractorii romani, afectati de Brexit: britanicii s-au saturat de ei si ii expulzeaza. "Nu stiu cum, dar o sa ma intorc. Fac aici 2.000-3.000 de lire pe zi"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă