VIDEO | Un cățeluș a intrat pe pistă la un concurs de atletism și a alergat 100 de metri aproape de recordul lui Usain Bolt

2 săptămâni in urmă 35

Cățelușul Holly a fost vedeta unui concurs de atletism organizat între licee la Utah, sâmbătă, 17 aprilie, informează BBC Sport. Adorabilul patruped a fugit dintr-o dată de lângă stăpânii săi, care priveau de pe margine cursa de ștafetă 4×200 metri.

În momentul în care alegătorii s-au apropiat să intre pe turnantă pentru ultimii 100 de metri, pe pistă a apărut un sprinter neașteptat.

Holly a venit puternic din spate, a depășit câțiva atleți și a trecut primul linia de sosire, în ovațiile publicului.

Potrivit BBC Sport, cățelușul a alergat 100 de metri în 10,5 secunde, cu o secundă sub recordul mondial deținut de ”Fulgerul” Usain Bolt.
La feminin, recordul mondial este de 10,49 și a fost stabilit de Florence Griffith-Joyner.

Late entrant to this race has a come from behind victory and wins the day ? #dog #trackandfield #victory pic.twitter.com/O1OLZN7yC1

— FloSports (@flosports) April 20, 2021

„La început, am crezut că este un alt alergător și am fost surprins pentru că aveam un avans destul de bun. Pe măsură ce se apropia, m-am gândit: „ E prea mic pentru a fi o persoană ”și apoi am observat că este un câine „, a povestit pentru KSL Gracie Laney, sportiva întrecută la fotografie de cățeluș, potrivit portalului the animal rescue site.

Amuzată, Laney a scris apoi pe Instagram: „Lol, nu-mi vine să cred că am fost învinsă de un câine”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă