VIDEO. Un biciclist din Brăila, prea beat ca să poată fi testat de polițiști

2 luni in urmă 19

Pericol pe străzile din Brăila. Polițiștii au oprit în trafic un biciclist care mergea pe stradă, printre mașini, deși avea o alcoolemie de peste 1 la mie. Era atât de beat încât nici măcar nu a putut să sufle în etilotest din prima încercare. Iată.

Polițist: Nu suflați! Mai așteptăm puțin.
Reporter: Carte de identitate are?
Polițist: Nu.
Biciclist: Ce facem?
Polițist: Mai așteptăm puțin. Mai așteptăm puțin. Ia scoateți ăsta de aici și țineți-l să îl băgăm în aparatul celălalt! Scoateți ăsta de aici! Scoateți muștiucul!

Polițist: Ia ascultați! O să mai încercăm o dată, da? Mai facem încă o testare. La fel, trageți aer în piept și suflați de această dată, da? Mai încercăm odată, da? Haideți, trageți aer în piept și suflați!
Biciclist: Înăuntru.
Polițist: Exact, înăuntru! Haideți! Tare! Nu așa! Nu așa! Nu trebuie să suflați cum ați suflat dumneavoastră...
Biciclist: Foarte tare!
Polițist: Dar nu tot odată! Trebuie să suflați constant! Înăuntru aerul! Nu tragem! Suflăm înăuntru, da? Dar suflăm mai mult, nu tot odată, da? Haideți să încercăm! Exact... suflați...
Biciclist: Înăuntru sau afară?
Polițist: Dați afară! Exact! Hai! Mai, mai, mai ... gata! Așa! Altceva! Țineți muștiucul... scoateți muștiucul ăsta de aici! Scoateți plasticul ăsta de aici! Chestia asta albă! Luați-l de aici și îl puneți în coș acolo... Aici!

Polițist: Ia uitați ce valoare. Ați băut ca lumea.
Reporter: Ce ați consumat? Ce ați băut?
Polițist: De ce consumați băuturi alcoolice și după aia vă urcați pe bicicletă?
Biciclist: Da. Ce-am făcut?

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă