VIDEO | Un bărbat și-a rupt gâtul și a murit pe loc când sărea peste trunicheți la metrou, în New York

3 săptămâni in urmă 22

Imagini dramatice au fost surprinse de camerele de supraveghere din metroul new yorkez, unde un tânăr a murit cu gâtul rupt, când încerca să sară peste trunicheți, ca să nu plătească bilet, relatează New York Post.

A apărut un videoclip teribil cu momentul în care un bărbat își rupe gâtul în timp ce sare peste un turnichet de metrou din Queens.

Christopher De La Cruz, în vârstă de 28 de ani, a fost declarat mort în urma incidentului de la stația Forest Hills-71st Avenue din Queens, în jurul orei 6:45, duminică, a declarat poliția.

Videoclipul îl arată pe De La Cruz încercând să sară peste un turnichet, după ce a intrat în stația de metrou, dar inițial cade și pare să-și scape telefonul.

De La Cruz, care purta un rucsac în spate, se împiedică, apoi se dă înapoi pentru scurt timp, înainte de a încerca în mod repetat să sară peste alt turnichet.

La ultima încercare, el poate fi văzut ridicându-se în mâini deasupra trunichetului, dar pierzându-și echilibrul și răsturnându-se peste bariera metalică. El s-a prăbușit în cap și și-a rupt gâtul, a spus poliția.

Imediat după ce a căzut, De La Cruz a fost suprins cum zăcea nemișcat între turnichete. Tânărul a fost declarat mort la fața locului, potrivit polițiștilor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă