VIDEO | Un bărbat din SUA s-a prefăcut că a fost lovit de o mașină pentru a cere despăgubiri. A omis, însă, un detaliu esențial

1 lună in urmă 21

 Captură video Sursa foto: Captură video

Un bărbat din Statele Unite ale Americii s-a prefăcut că a fost lovit de un autoturism, pentru a obține beneficii materiale. Din păcate pentru el, însă, acestuia i-a scăpat un mic detaliu, iar acest lucru l-a costat libertatea.

MIERCURI, 08 SEPTEMBRIE 2021, 17:22

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Bărbatul a anunțat autoritățile că ar fi fost lovit de o mașină care era staționată într-o benzinăriile.

La fața locului s-au deplasat serviciile de urgență, iar bărbatul le-a spus acestora că șoferul a fugit de la locul accidentului. El a mai spus că ar fi suferit leziuni la spate, picior și gât, informează ABC News.

Polițiștii au reușit să identifice autoturismul despre care bărbatul a spus că l-a lovit. Șoferul le-a explicat, însă, autorităților, că s-a prefăcut că a fost accidentat, sărind intenționat în spatele mașinii, în timp ce acesta dădea cu spatele.

Bărbatul nu știa că mașina era dotată cu cameră care înregistrează tot ce se întâmplă în jur. După ce au vizionat imaginile, polițiștii și-au dat seama că bărbatul a inventat toată povestea, cu scopul de a primi despăgubiri de la șoferul autoturismului.

Ulterior, acesta și-a recunoscut vina și a fost arestat.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă