VIDEO | Un autocar plin cu pasageri, care venea din Franța, s-a făcut scrum pe A1. Nicio persoană nu a fost rănită

1 lună in urmă 17


Incidentul s-a produs marți dimineață, în jurul orei 05:00, pe autostrada A1, între Sebeş şi Sibiu. Autocarul în care se aflau 44 de pasageri a fost cuprins de flăcări și a ars în totalitate din cauza unui scurtcircuit electric, a anunțat ISU Sibiu, potrivit Agerpres. Din fericire, călătorii au reuşit să coboare la timp şi nicio persoană nu este rănită.


"Incendiu autocar pe autostrada A1, km 276, sensul de mers Sebeş - Sibiu, fără victime. În jurul orei 5,00, pompierii militari din cadrul Staţiei Miercurea Sibiului şi Punctului de lucru Sălişte au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pe autostrada A1, km 276, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un autocar ce transporta circa 44 de pasageri. La faţa locului s-au mobilizat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, precum şi un echipaj SMURD. Pasagerii s-au autoevacuat înainte de sosirea forţelor", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina, citată de Agerpres.


Un autocar cu 44 de pasageri care venea din Franța s-a făcut scrum pe A1 FOTO: Sibiu100

"La faţa locului, incendiul se manifesta generalizat la întreg autocarul. A ars autocarul în totalitate, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric. A fost salvată remorca acestuia, care conţinea bagajele pasagerilor. Din informaţiile primite de la faţa locului, autocarul se întorcea din Franţa", a precizat Alina Voina.


Timp de o oră, traficul pe A1 a fost blocat pe un sens de mers.


sursa foto: Sibiu100


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă