VIDEO UEFA a reaprins disputa FCSB - CSA Steaua! FCSB a distribuit postarea

1 lună in urmă 1

Înaintea returului șaisprezecimilor de finală din Europa League, UEFA a trecut în revistă ultimele „duble” la loviturile de departajare. Pe listă se număra și disputa dintre FCSB și Ajax, de pe Arena Națională. Forul european a atribuit reușita celor de la „Steaua”, motiv ca fanii formației lui Gigi Becali să îți înțepe din nou rivalii. 

VIDEO. UEFA încinge spiritele în disputa CSA vs FCSB

FCSB a dat share postării pe InstaStory

CSA Steaua, replică prin intermediul lui George Ogăraru

„Cele mai importante trofee din fotbalul românesc sunt la Steaua București!! Palmaresul secției de fotbal : 21 de titluri de campioană a României, 20 de Cupe ale României, 4 Supercupe ale României, Cupa Campionilor Europeni şi Supercupa Europei. Steaua suntem noi!”, a fost postarea celor de la CSA Steaua, însoțită de o fotografie în care apare George Ogăraru. 

 Facebook

FOTO: Facebook

LPF, lămuriri în disputa CSA - FCSB

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a vorbit punctual, despre toate aspectele disputei jurdice dintre CSA Steaua și FCSB.

„Lucrurile sunt clare. Marca e la Armată, conform unor hotărâri judecătorești. Palmaresul nu e tranșat. FCSB afirmă că e continuatoarea, atât timp cât CSA Steaua și-a reînființat secția de fotbal abia în anul 2017. 

Potrivit instanțelor, s-a stabilit că marca FC Steaua București aparține Clubului Sportiv al Armatei. În 2016, FCSB și-a schimbat denumirea, respectând decizia instanțelor. 

Au fost întrebări în ceea ce privește palmaresul. M-am interesat și eu. Am solicitat mai multe explicații de la UEFA. Având în vedere că litigiul dintre cele două s-a referit doar la marcă, nu la lotul de jucători, la locul din Liga 1 sau la alte lucruri, continuitatea, în opinia forului european, nu a fost pusă sub semnul întrebării”, a spus secretarul general al LPF.

Citește și alte știri despre disputa CSA vs FCSB: 

Război roș-albastru între CSA Steaua și FCSB! Ultrașii din Liga 3 îi aruncă mănușa lui Becali și apelează la generalul bolșevic care a înființat clubul militarCSA Steaua, victorie zdrobitoare în ultimul amical! Un jucător a marcat 5 goluri

O mai știi pe Nadine? Ce viață chinuită a avut. Uite ce a ajuns să facă ACUM

Libertatea

Playtech: Monica Gabor îl scapă de SĂRĂCIE pe Irinel Columbeanu! Oferta incredibilă pe care i-a făcut-o
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă