VIDEO | Turiștii din Bușteni, revoltați de intervenția unei ambulanțe pe pârtia de schi: „Ne sperie copiii”

1 lună in urmă 15


Mai mulți turiști au reacționat violent duminică, la apariția unei ambulațe pe pârtia de schi. Oamenii s-au pus în calea echipajului care a intervenit pe pârtia Kalinderu, în ajutorul unui copil accidentat. Mai mult, unul dintre turiști, foarte revoltat, a aruncat cu vin fiert pe geamul ambulanței, potrivit Digi24.


Din imaginile postate pe rețelele sociale, se poate observa cum ambulanţa a fost împiedicată să intre pe pârtie de câţiva turişti care nu s-au dat la o parte.


Aceștia au acuzat echipajul medical că le-a speriat copiii pornind sirenele salvării care încerca să se strecoare până la locul în care se afla pacientul.


„Avem şi noi copii mici şi ne sperie copiii, e normal. De ce să ne dăm la o parte? El vrea s-o bage pe pârtie!” - au fost reproşurile turiştilor.


De asemenea, turiștii furioși au bruscat și un angajat al Salvamontului, care a încercat să calmeze spiritele. Salvamontistul a solicitat intervenția jandarmilor, care i-au amendat pe trei dintre indivizii recalcitranți.Citeşte Articolul Întreg pe Sursă