VIDEO Tudor Chirilă îi transmite lui Iohannis că-l consideră un ticălos: „Sunteți ticălos pentru multe lucruri, dar mai ales pentru situația în care ați adus această țară. Nu sunteți un neamț serios. Sunteți profilul unui leneș, a unui ahtiat după imagine. Ați înșelat așteptările tuturor

2 săptămâni in urmă 33

Mesaj extrem de critic pe care artistul Tudor Chirilă i-l adresează direct președintelui României, Klaus Iohannis, pe care-l numește în repetate rânduri „ticălos”.

Chirilă expune motivele pentru care Iohannis i-a dezamăgit pe români și afrimă că președintele României nu este nicidecum persoana în care a pozat pentru a obține voturile românilor: „Ați pozat în toate lucrurile care de fapt nu sunteți. Ați pozat într-un constructor, într-un om de echipă și mai als într-un om cu respect față de lege (…) Mulți oameni au fost înșelați de cei 1,90 m cât aveți și de aliura asta de german serios. Din păcate nu sunteți un neamț serios, sunteți mai degrabă profilul unui leneș, a unui ahtiat după imagine, și da, v-am votat cu toții pentru că v-am considerat răul cel mai mic”, spune Tudor Chirilă în mesajul său.

Mesajul postat miercuri seara, pe contul de facebook, în jurul 20.30 a fost share-uit, în numai o oră, de peste 680 de persoane, fiind vizualizat de peste 26.000 de persoane, primind peste 3,5 mii de aprecieri.

Știre în curs de actualizare

Pornesc acest mesaj catre presedintele iohannis, sper că se gaseste vreunconsilier sa i-l arate, nu ca mesajul meu ar conta si nu cred că va schimba ceva, dar aș vrea dle Iohannis să știți de la mine că vă consider un ticălos, cred că sunteți un mare ticălos și e important să vă spun chestia asta, adică e ultima pe care o am ca cetățean: dreptul la liberă exprimare.

Eu nu v-am făcut ticălos așa, fără motiv, practic nu sunt primul care vă face ticălos în perioada asta, Sunteți un ticălăs și trebuie să rămânî cumva video-ul acesta mărturie. Sunteț ticălos pentru multe lucruri dar mai ales pentru situația în care ați adus această țară în ultimele luni, pentru ticăloșii pe care ați ales să-i tolerați lângă dumneavoastră, pentru așteptările multora pe care le-ați înșelat și aici nu mă refer la mine… E bine să știți că nu v-am votat decât ca „răul cel mai mic”, nu v-am votat în momentul în care ați candidat cu Ponta pentru că nu am considerat că trebuie votat acel individ care își făcea ziua pe stadioane și încerca să conserve în jurul lui același tip de gașcă mafiotă pe cae văd că acum și dvs o …. N-am votat niciodat cu PSD-ul de când am dreot de vot, prin urmare nu era momentul să votez atunci cu PPonta, și ați ieșit dumneavoastră. A doua oară v-am ales în detrimentul doamnei Dăncilă și autnci când n=ați reușit și nu ați fost în stare să aveți o dezbatere cu candidatul Dăncilă, am remarcat atunci – că parcă și ea era profesor pe undeva – cum că doi profesori nu sunt în stare să aibă o dezbatere. V-ați ferit atunci o dezbatere la prezidențiale cu Dăncilă și v=ați făcut un un discurs anti PSD. Ați pozat în toate lucrurile care de fapt nu sunteți. Ați pozat într-un constructor, într-un om de echipă, și mai als într-un om cu resoect față de lege, ați reușit să păcăliți o țară întreagă atunci când v-ați dus la Ordonanța 13, ați făcut un lucru bun atunci, ați oprit Ordonanța 13, petntru că după foarte mult timp să încercați să-l aduceți pe Grindeanu în Guvern, acuma spuneți că nu-l mai aduceți și așa ma departe…

Ați aruncat țara în criză – pentru că sunteți direct vinovat de această criză politică, doar nu vă așteptați ca USR-ul să stea slugi și să le dați afară toți miniștrii, știț foarte bine chestia asta, este o criză politică pe care ați declanșat-o, sunteți vinovat de chestia asta. Sunteț responsabi, și vinovat și ați înșelat așteptările tuturor și sunt foarte covins că mulți oameni au fost înșelați de cel 1,90 m cât aveț și aliura asta de german serios. Din păcate nu sunteți un neamț serios, sunteți mai degrabă profilul unui leneș, unui ahtiat după imagine, și da, v-am votat cu toții pentru că v-am considerat răul cel mai mic.

Știți foarte bine, că atât la protestele pentru salvarea Roșia Montană, cât și ulterior după Colectiv, în toate prostste de stradă care au solicitat lasei politice stat de drept și luptă anticorupție s-a strigat în piața „PSD și PNL, aceeași mizeie”, dar sigur că atunci când lupta din stradă a fost anti PSD, anti Dragnea și mai ales pentru niște valori pe care românii din stradă le doreau cumva ca un far călăuzito: stat de drept, lupta anticorupție, respect față de lege, v-ați urcat cy partidul dvs pe aceste proteste.

V-ați urcat, ați profitat de ele, întodeauna când lupți împotriva cuiva, profită cealaltp parte. Toată lumea a sperat că veți fi un președinte care măcar va încerca să urmeze o agendă democratică, anticorupție, în respect faa de lege, lucru pe care nu l-ați făcut. Ce ați făcut a fost să vă asigurați că aveți o gașcă, că aveți niște cozi de topor, persoana lui Florin Cîțu s-a dovedit destul de folositoare, nu știu în ce relații o să mai fiți de acum înainte și nici nu mă întereseazz

Singurul lucru pe care l-ați demonstrat că-l aveți în agendă este să refaceți USL_ul.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă