​​VIDEO Trump nu se încurcă și ține discursuri politice și la nunți / Țintă: Biden și criza migranților

2 luni in urmă 2

Donald Trump și-a criticat mult timp succesorul democrat și și-a reiterat sâmbătă seară acuzațiile de fraudă electorală în timp ce ținea un toast la o nuntă de la clubul său din Mar-a-Lago, Florida, potrivit unui videoclip publicat de site-ul american TMZ.

"Nu merge la graniță, este mai rău decât tot ceea ce am văzut vreodată. Și ceea ce vedeți acum, înmulțiți cu 10", a declarat fostul președinte pentru rudele mirilor, la nunta din clubul de lux unde și-a stabilit reședința după ce a părăsit Casa Albă, citează AFP.

„Prin ce trec copiii ... Ei trăiesc în condiții mizerabile”, a descris el, referindu-se la criza migranților minori și adolescenți de la granița cu Mexicul cu care se confruntă Joe Biden, înainte de a adăuga: „Este un dezastru umanitar (...) și va distruge țara . "

În februarie, peste 100.000 de migranți ilegali au fost arestați la granița cu Mexic, inclusiv aproape 10.000 de minori neînsoțiți, iar aceste sosiri s-au accelerat și mai mult în martie.

Dacă adulții singuri sunt repatriați imediat în Mexic, o parte din familii și toți minorii neînsoțiți au voie să rămână în Statele Unite, creând tensiuni în structurile de primire.

În timp ce era încă președinte, Donald Trump a fost puternic criticat pentru politica sa de „toleranță zero” pusă în aplicare în 2018 și care a dus la separarea copiilor migranți de părinții lor, dintre care câteva sute de copii nu au mai ajuns în sânul familiilor.

În afară de costumul de gală și papion, stilul său amintește de întâlnirile sale din campanie, fostul președinte făcând pauze din când în când pentru a lăsa publicul să râdă sau să-l aplaude.

„Vă e dor deja de mine?”, i-a întrebat pe invitații de la nuntă, asigurându-și o ovație permanentă, înainte de a continua reiterând acuzațiile sale de fraudă electorală care ”l-au privat” de victorie în alegerile prezidențiale.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă