VIDEO Trofeul UEFA EURO 2020, doborât la pâmânt pe Arena Națională

2 săptămâni in urmă 24

Bucureştiul este unul dintre cele 11 oraşe-gazdă ale UEFA EURO 2020, iar duminică a avut loc, pe Arena Națională, un  eveniment special cu prilejul aducerii Cupei Europei în Capitală.

În timp ce televiziunea Realitatea transmitea din zona în care era amplasată Cupa Europei, o rafală de vânt a doborât un panou publicitar, care a căzut mai departe peste imensul trofeu, doborându-l la pământ.

În transmisia live se poate observa cum tânăra reporteriță e complet surprinsă de incident, oamenii din branșa fotbalului românesc lansând imediat acuzații privind proasta organizare a întregului eveniment.

Potrivit fostului internaţional roman, Gică Popescu, Cupa Europei este un torfeu îmbrăţişat de jucători legendari precum Van Basten, Gulit, Zidane sau Platini.

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a amintit că la meciuri vor putea participa 13.000 de fani.

„Este prima oară după mai bine de un an când avem evenimente sportive cu public. Peste 13.000 de oameni vor fi prezenţi în Arena Naţională la meciurile de la EURO 2020. Este deci un semn de speranţă că vom reuşi cu toţii să trecem peste această pandemie”, a comentat Nicușor Dan. Potrivit primarului general, Campionatul european de fotbal este un eveniment sportiv şi uman „de excepţie”.

Bucureştiul este unul dintre cele 11 oraşe-gazdă ale UEFA EURO 2020.

Arena Naţională din Bucureşti va găzdui patru meciuri: trei din Grupa C şi o optime de finală. Austria – Macedonia de Nord (13 iunie), Ucraina – Macedonia de Nord (17 iunie), Ucraina – Austria (21 iunie) şi o optime de finală programată pe 28 iunie sunt meciurile care vor fi găzduite de Capitala României.

Finala va avea loc pe 11 iulie, pe stadionul Wembley din Londra.

Sursa Foto/Video. Realitatea TV

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă