VIDEO | Tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României! Astra Giurgiu se duelează cu Dinamo! Craiova, duel ușor cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu

3 săptămâni in urmă 1

Tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României a avut loc la Casa Fotbalului, iar evenimentul a fost transmis în format Live Video pe www.prosport.ro.

UPDATE, ora 11.10. Astra Giurgiu o întâlnește pe Dinamo, iar Universitatea Craiova primește vizita celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Partidele tur vor avea loc în perioada 12-15 aprilie, iar returul se va juca între 11 – 13 mai.


UPDATE, ora 11:00.  A început tragerea la sorți pentru semifinalele Cupei României.


Trei formații din Liga 1 și una din eșalonul secund s-au califica în penultimul act al Cupei României, sezonul 2020 – 2021. Dinamo, Astra Giurgiu, Universitatea Craiova și Viitorul Pandurii Târgu Jiu sunt cele patru formații care se vor lupta pentru un loc în finala competiției.

Echipele participante vor fi repartizate într-o singură urnă, urmând a se grupa între ele. Partidele din semifinalele Cupei României se vor juca în sistem tur – retur, iar prima echipă extrasă va fi organizatoarea primului meci.

Tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României

Prima manșă a semifinalelor Cupei României se va juca în perioada 13 – 15 aprilie, iar returul va avea loc în perioada 11 – 13 mai 2021. Cele două fomații care se vor impune în această fază vor juca finala pe 22 mai.

Programul Cupei României:

13-15 aprilie: Semifinalele Cupei României, meciurile tur 11-13 mai: Semifinalele Cupei României, meciurile retur 22 mai: Finala Cupei României

Cum s-au calificat cele patru echipe în semifinalele Cupei României

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a trecut în sferturi de o altă echipă din Liga 2, „U” Cluj, astfel că acum se află la cel mai înalt punct al scurtei sale existențe.

Dinamo București a jucat pe terenul celor de la Dunărea Călărași, iar gruparea din primul eșalon fotbalistic s-a impus cu scorul de 3-1. Universitatea Craiova a avut un meci dificil cu Chindia Târgoviște, formație pe care a învins-o cu 1-0, iar Astra Giurgiu a trecut de Petrolul Ploiești, scor 0-3.

Universitatea Craiova – Dinamo, duel în semifinalele Cupei României?

Cel mai interesant duel în semifinalele Cupei României ar putea fi Uniersitatea Craiova – Dinamo București, echipe care sunt cunoscute pentru rivalitatea pe care o au, chiar dacă în Liga 1 nu au același obiectiv. Gruparea din Bănie se află pe locul 3 în clasament și speră la titlu, în timp ce „câinii” sunt pe 14, cu 27 de puncte.

The post VIDEO | Tragerea la sorți a semifinalelor Cupei României! Astra Giurgiu se duelează cu Dinamo! Craiova, duel ușor cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă