VIDEO: Traficanți de țigări, opriți cu focuri de armă la Botoșani după o urmărire soldată cu un accident

1 lună in urmă 29

Poliţiştii de frontieră din Botoșani au fost nevoiți să facă uz de armă pentru a prinde doi traficanți de țigări, după o urmărire cu mașinile care s-a soldat și cu un accident, potrivit unui comunicat al instituției.

La un control în localitatea de frontieră Silișcani, polițiștii de frontieră au vrut să oprească un Audi A6 Allroad, înmatriculat în România, dar șoferul a ignorat semnalele polițiștilor și a continuat să conducă în mare viteză spre Botoșani.

Polițiștii de frontieră au pornit imediat în urmărirea autoturismului, iar după aproximativ trei kilometri, în apropiere de localitatea Victoria, șoferul din Audi a pierdut controlul volanului și a acroșat un autoturism care se deplasa în același sens.

Atât conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 37 ani, cât și pasagerul, un bărbat în vârstă de 48 ani, au abandonat autoturismul, dar au fost prinși după ce polițiștii au tras două focuri de avertisment.

În mașină au fost descoperite 5.400 pachete de ţigări, în valoare de peste 53.000 lei. Cei doi bărbați au declarat că au preluat autoturismul încărcat cu țigarete provenite din contrabandă de la un concetățean, urmând a-l transporta până în localitatea Botoșani, contra unei sume de bani, potrivit comunicatului citat.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă