VIDEO Toni Petrea a explicat de ce a împărțit lotul în două, înainte de CSA Steaua - FCSB 2: „Avem lista asta de jucători”

1 lună in urmă 2

FCSB joacă sâmbătă, de la ora 20:00, pe terenul celor de la UTA;FCSB 2 are meci în aceeași zi, de la ora 15:00, cu CSA Steaua, în Liga 3.

„E o deplasare lungă la Arad. Întâlnim o echipă bună, cu o dublă motivație. În primul rând, pentru că e destul de aproape de accederea în play-off și în al doilea rând e echipa care a câștigat doar un singur meci pe teren propriu și cred că motivația și ambiția lor vor fi foarte mari. În ceea ce ne privește, mergem acolo încrezători, dornici să ne păstrăm prima poziție, să câștigăm și să mai adunăm trei puncte în clasament”, a declarat Toni Petrea, într-o conferință de presă. 

Toni Petrea a trimis jucători la FCSB 2

Gigi Becali a anunțat că va trimite mai mulți fotbaliști importanți la echipa secundă, printre care și revelația Octavian Popescu. Toni Petrea a confirmat informația. 

„Noi avem o listă cu jucători care pot participa și la jocurile echipei a doua, din Liga 3, și am considerat că pentru acest meci să împărțim oarecum lotul în două. Dar, repet, pentru noi este foarte important meciul de la Arad și vrem să îl câștigăm. Nu știm ce ne așteaptă acolo, nu a nins, dar din informațiile pe care le am va ploua la ora jocului. Nu contează condițiile meteo, contează ca noi să facem tot ce depinde de noi pentru a câștiga acest joc”, a comentat Petrea.

Cum ar putea arăta FCSB 2 cu CSA Steaua: Niga - Pantea, Nedelcu, Filip, Soiledis - Perianu, Șut, Ardelean - Oct. Popescu, Niță, Oaidă

VIDEO. Toni Petrea, înainte de UTA - FCSB și CSA Steaua - FCSB 2

Citește și alte știri despre FCSB: 

Vremea răzbunării! FCSB e amenințată de jucătorii UMILIȚI de Gigi BecaliEXCLUSIV Ai jucat la Steaua sau la FCSB? George Ogăraru: „Dacă cineva îți plătește salariul, îți este stăpân?”

Fapta oribilă comisă de deținutul care a evadat și a fost prins după 7 ore, într-un canal

Libertatea

Playtech: Laurette, BĂTUTĂ după ce nu s-a înțeles la bani pentru o noapte de amor. Ce TARIF are mulatra
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă