VIDEO Surpriză uriașă în Norvegia - Muntenegru! Șansele României la calificare au scăzut dramatic » 3 scenarii pentru calificarea la Jocurile Olimpice

1 lună in urmă 3

HANDBAL  ·  TURNEU PREOLIMPIC

30.

Norvegia - Muntenegru, primul meci din Turneul Preolimpic la care participă și România, are loc astăzi, de la ora 20:30.

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 martie 2021, 22:20

Norvegia, marea favorită a Turneului Preolimpic de la Podgorica, a pierdut surprinzător cu Muntenegru, scor 23-28. Situația României s-a complicat teribil.

România joacă primul meci sâmbătă, de la ora 20:30, împotriva Norvegiei; Înfruntarea decisivă e duminică, de la 17:00, contra Muntenegrului. Ambele sunt liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Prima TVPrimele două echipe din grupă se califică la turneul de handbal feminin de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Rezultatul surprinzător din Norvegia - Muntenegru a dat peste cap calculele României. „Tricolorele” mizau pe o victorie împotriva gazdelor, în condițiile în care disputa cu nordicele părea una de sacrificiu. În acest moment, variantele pentru calificare s-au împuținat: 

dacă România învinge Norvegia, se califică la Jocurile Olimpicedacă România remizează cu Norvegia, îi e de ajuns și un eșec cu Muntenegru, dacă diferența de scor este mai mică de 23-28dacă pierde cu Norvegia, România trebuie să învingă Muntenegru, iar golaverajul total să fie superior cel puține unei adversare. 

VIDEO. Cum a pierdut Norvegia meciul cu Muntenegru

Cine participa la celelalte turnee: 

Grupa 1: Suedia, Spania, Argentina Grupa 2: Ungaria, Rusia, Serbia, Kazahstan Grupa 3: Norvegia, România, Muntenegru

Citește și alte știri din handbal: 

Denisa Dedu înainte de startul României la turneul preolimpic: „Important este să obținem calificarea!”Laura Pristaviță, încrezătoare în calificarea la Jocurile Olimpice : „E o emoție care zburdă în grupul acesta de câteva zile”

Mirela Vaida a fost atacată cu un bolovan de o femeie dezbrăcată în timpul emisiunii. Ce striga în timp ce alerga spre prezentatoarea TV cu obiectul contondent în mână, scene halucinante la Acces Direct

Libertatea

Playtech: ȘOCANT! Cine este atacatoarea Mirelei Vaida. Descoperirea halucinantă a Poliției
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă