VIDEO SUA: Un bărbat a împuşcat mortal patru persoane şi a rănit trei, inclusiv un poliţist, în orașul Denver

3 săptămâni in urmă 27

Un bărbat a împuşcat mortal patru persoane şi a rănit trei, inclusiv un poliţist, luni, în împuşcături succesive în oraşul Denver şi în localitatea vecină Lakewood, ambele din statul american Colorado. Incidentul s-a încheiat cu uciderea suspectului de către poliţie, au anunţat autorităţile, conform Reuters.

Atacul a început în jurul orei 17:00, când bărbatul înarmat, care nu a fost identificat public, a împuşcat şi ucis două femei şi a rănit un bărbat în apropiere de centrul oraşului Denver, a declarat şeful poliţiei locale, Paul Pazen, într-o conferinţă de presă.

Suspectul a fugit apoi cu o maşină şi a împuşcat mortal un bărbat în cartierul Cheesman Park din estul Denverului, înainte de a deschide focul din nou într-o comunitate din vestul oraşului, unde nu a făcut victime, a declarat Pazen. El a ripostat cu focuri de armă împotriva poliţiştilor care-l urmăreau.

Din Denver, atacatorul a condus până în oraşul vecin Lakewood, unde a împuşcat şi ucis o a patra persoană într-o zonă comercială, potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei din Lakewood, John Romero.

Bărbatul înarmat a fugit de poliţiştii din Lakewood când aceştia au încercat să îl tragă pe dreapta şi s-a angajat într-un schimb de focuri cu ei înainte de a fugi pe jos şi de a intra într-un hotel, unde a împuşcat şi a rănit un funcţionar, a declarat Romero.

Apoi a tras din nou în poliţişti, rănindu-l pe unul dintre ei, înainte ca ceilalţi să-l împuşte mortal, a declarat Romero ziariştilor, relatează Agerpres.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă