VIDEO Sturion de 2,5 metri si 140 de kilograme, capturat ilegal de doi barbati. Ce s-a intamplat la final cu pestele

1 lună in urmă 2

Un sturion viu de 140 de kilograme si lung de 2,5 metri a fost descoperit de politistii de frontiera in caruta a doi barbati. Pestele a fost redat mediului natural.

Potrivit unui comunicat al Garzii de Coasta, pe data de 4 martie, in jurul orei 13.00, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Isaccea, din judetul Tulcea, au oprit pentru control, in localitatea Grindu, o caruta in care se aflau doi barbati, unul in varsta de 41 de ani iar celalalt de 61 ani, ambii din judetul Tulcea.

"In urma controlului, politistii de frontiera au descoperit, in atelaj, un sturion din specia morun, in stare vie, avand greutatea de 140 kilograme si o lungime de peste 2,50 metri. Cei doi barbati au declarat ca, au pescuit pestele in fluviul Dunarea si intentionau sa-l comercializeze", se arata in comunicat.

CITESTE SI: Politistii americani au gasit 150 de copii dati disparuti intr-o operatiune de amploare

Sursa citata mentioneaza pestele a fost redat mediului natural in prezenta reprezentantilor Agentiei Nationale pentru Pescuit si Acvacultura, a politistilor de frontiera si a unuia dintre barbati.

Politistii de frontiera fac cercetari pentru savarsirea infractiunii de detinerea, transportul sau comercializarea sturionilor capturati pe teritoriul Romaniei din habitatele piscicole naturale, precum si a produselor si subproduselor obtinute din acestia, fara respectarea prevederilor legale in vigoare.

Citeste si:

O altfel de revista a presei. Cele mai importante stiri din 4 martie 2021Cazul socant petrecut in Bucuresti: doi cetateni, tarati de politisti la marginea Capitalei si batuti cu salbaticie. La final, un agent a urinat peste o victima"Minune" birocratica la podul suspendat peste Dunare. "Am facut astazi un pas mare pentru evitarea scenariului negativ"La 50 de ani, Loredana Groza se pregateste pentru un meci cu Simona Halep. "Avantaj Lori. C-asa-i in tenis"Cum "a subtiat" administratia Firea patrimoniul Bucurestiului cu miliarde de lei. Lista manevrelor contabile facute din pix

Citeste mai multe despre tulcea sturion politie

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă