VIDEO Spectaculos. Serena Williams si-a luat vila de 6 milioane de euro. Are sala de trofee si o camera secreta

2 săptămâni in urmă 21

Serena Williams (39 de ani), aflata in aceste zile la Australian Open, s-a mutat de curand cu familia intr-o noua resedinta, la Miami, o vila super-luxoasa evaluata la cel putin 6 milioane de euro.

Nu mai putin de 3 ani au durat eforturile de remodelare a locatiei cumparate de Serena Williams, cea care a ajutat-o in acest efort fiind chiar sora ei, Venus, al carei simt estetic este mult mai aprofundat.

De 23 de ori castigatoare in turneele de Grand Slam, legenda tenisului feminin va locui de-acum inainte intr-o casa pe masura, cu toate facilitatile posibile, dar in afara de terenul de tenis la care toata lumea s-ar fi asteptat. "Nu vreau sa amestec meseria cu familia", s-a justificat Serena.

In schimb, exista numeroase zone de relaxare si de distractie, Serena gandindu-se in primul rand la fiica sa, Olympia, careia i-a proiectat inclusiv un pat roz cu un tobogan pentru coborare. De asemenea, nu lipsesc sauna, piscina, o mica galerie de arta, o gradina frumoasa si chiar o camera secreta destinata distractiei preferate a familiei, karaoke. In plus, pentru a-si aduce aminte de realizarile sale, Serena a tinut neaparat sa aiba si o sala de trofee cucerite de-a lungul anilor in tenis.

Cea mai distractiva comunitate de pariori este la Mozzart Bet . Ai cote de top la pariuri sportive si pariuri live, cote marite la loterii, distractie la sloturi, casino live cu dealer si adrenalina la maxim la cursele de caini si cai. Alatura-te comunitatii acum si ai 100% bonus la prima depunere!


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă