VIDEO Șofer filmat când sparge barierele coborâte înainte de trecerea trenului de Constanța

2 luni in urmă 27

Un șofer a fost filmat, marți, în timp ce trecea cu viteză prin barierele coborâte înainte de trecerea trenului de Constanța, care circulă cu maxim 160 km/h. Teribilismul s-a petrecut în Ialomița, la trecerea la nivel cu calea ferată din satul Pasărea, comuna Brănești.

Filmarea a fost făcută publică pe Facebook de CFR Infrastructură, care consideră că doar un miracol l-a salvat pe șofer de la impactul cu trenul de Constanța.

Eventualele consecințe pe care ar trebui să le suporte șoferul, prin încălcarea Codului rutier, nu au fost menționate în comentariul postat de CFR Infrastructură.

„O astfel de inconştienţă pune în pericol nu doar vieţile conducătorilor auto, ci şi vieţile a mii de oameni care călătoresc cu trenul!”, comentează compania.

„Deşi compania CFR SA a luat toate măsurile de siguranţă la această trecere la nivel atât pentru pentru traficul rutier, cât şi pentru cel feroviar, fiind montate inclusiv camere video, inconştienţa unor conducători auto este greu de imaginat şi de acceptat!”, a mai scris CFR Infrastructură.

Imagini: CFR Infrastructura

Donează prin PayPal paypal icon

Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donație singulară

Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă