VIDEO Simona Halep a ajuns în semifinala turneului de la Roma, după abandonul Iuliei Putinţeva

2 months ago 4

Simona Halep, numărul 2 WTA, a avansat în semifinalele turneului Internazionali BNL d’Italia de la Roma, după ce adversara ei din sferturi, Iulia Putinţeva (locul 27 WTA), a abandonat din cauza unor dureri de spate.

Halep a avansat în semifinalele turneului Internazionali BNL d’Italia de la Roma, după ce adversara ei din sferturi, Iulia Putinţeva (locul 27 WTA), a abandonat din cauza unor dureri de spate.

Meciul a durat doar 47 de minute. Putinţeva era condusă de Simona Halep cu 6-2, 2-0, potrivit WTATennis.com.

Jucătoarea din România a mai ajuns în semifinale în 2013 şi în 2015 la Roma, iar în 2017 şi 2018 a obţinut locul doi, după ce a pierdut în ambele dăţi în faţa Elinei Svitolina.

Putinţeva a început meciul bine, care a reuşit nişte lovituri sub fileu şi reveruri foarte bune, pentru care este şi cunoscută. În al treilea game a fost aproape şi de o minge de break. Halep a reuşit însă să se apere în ambele ocazii.

.@Simona_Halep races to deal with the dropshot! #IBI20 pic.twitter.com/3zFJaDVGhv

— wta (@WTA) September 19, 2020

Putinţeva a recurs însă la loviturile sub fileu tot mai des, în timp ce Halep lovea pe linia terenului, făcându-şi adversara să muncească pentru fiecare lovitură.

Putinţeva a apelat apoi de două ori la ajutor medical în time-out, fiind forţată în cele din urmă să renunţe din cauza unor dureri în zona lombară.

Halep va intra în a treia ei finală de la Roma, urmând să o întâlnească fie pe Garbiñe Muguruza sau pe Victoria Azarenka.

sursă foto: captură WTATennis.com

Read Entire Article
Powered By Seo Tools