VIDEO Secția pentru procurori a CSM propune revocarea șefului Inspecției Judiciare, Lucian Netejoru

4 săptămâni in urmă 2

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii sesizează comisia specială a Consiliului cu propunerea de a analiza revocarea din funcție a șefului Inspecției Judiciare, Lucian Netejoru.

"Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât sesizarea comisiei formate conform art.67 alin.5 raportat la alin.31 din Legea nr.217/2004, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, cu propunerea de analizare a revocării din funcţia de inspector şef al Inspecţiei Judiciare a domnului judecător Lucian Netejoru", este decizia luată marți de către Secția pentru propcurori a CSM.

Propunerea a fost făcută la inițiativa procurorului Cristian Ban, care a spus că s-ar fi așteptat ca inspectorul șef al Inspecției Judiciare Lucian Netehoru "să își dea demisia de onoare, însă acest lucru nu s-a întâmplat".

Procurorul Cristian Ban a enumerat 5 "motive principale" pentru care s-ar impune revocarea lui Netejoru, spunând că principalul motiv rezultă din rapoartele de activitate, în special din ultimul raport, pentru anul 2020.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă