VIDEO Seara scandalurilor la RTV și ANTENA 3. Șoșoacă: Este Antena 3, unde de-a lungul anului trecut am avut parte de un abuz psiho-emoţional/ Gâdea: Se vede că sunteți abuzată/ Ciutacu l-a scos din emisiune pe Cumpănașu după ce l-a făcut ”obsedat sexual”

1 lună in urmă 81

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă a avut, luni seară, discuții aprinse cu Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3. Deranjat că Șoșoacă le adresează întrebări invitaților, Gâdea a avertizat-o că îi oprește microfonul. După o pauză publicitară, moderatorul a anunțat că senatoarea a părăsit platoul, dar că „nu e nicio problemă, vin specialiști mari în studio”.

Dialogul dintre Mihai Gâdea și senatoarea AUR Diana Șoșoacă:

Mihai Gâdea: Doamna avocat, cu toată dragostea, întrebările în această emisiune le pun eu.
Diana Şoşoacă (către un medic din platou): Mai sunt cazuri de gripă, că nu se mai vorbeşte?

Mihai Gâdea: Doamna senator!
Diana Şoşoacă: Da.

Mihai Gâdea: Ce mai faceţi?
Diana Şoşoacă: Foarte bine, mulţumesc, mă interesa şi pe mine să pun nişte întrebări, eu nu ştiu unde este gripa.

Mihai Gâdea: Da, eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată.
Diana Şoşoacă: Dar eu chiar vreau să ştiu.

Mihai Gâdea: Ascultaţi puţin. Să ştiţi o chestie, la o doamnă, e uşor neplăcut, şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte. Este o chestie lipsită de politeţe şi de ştaif.
Diana Şoşoacă: Domnule Gâdea…

Mihai Gâdea: Da, doamna senator.
Diana Şoşoacă: Cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră.

Mihai Gâdea: Ia să vedem, doamna senator, cum? Dacă dumneavoastră nu respectaţi dialogul, să ştiţi că vă opresc şi microfonul.
Diana Şoşoacă: Nicio problemă, este Antena 3, unde oricum se opreşte microfonul şi, oricum, de-a lungul anului trecut, am avut parte de un abuz psiho-emoţional.

Mihai Gâdea: Se vede că sunteţi abuzată, să ştiţi, se vede, sunteţi abuzată masiv.

Video cu momentul, aici.

Potrivit Actual24.ro, și la RTV a avut loc un scandal între Victor Ciutacu și Alexandru Cumpănașu. Ciutacu a anunțat că pe numele lui Cumpănașu ar exista o nouă plângere penală făcută de o femeie care susține că i-a dat lui Cumpănașu 40 de mii de euro ”la plic” în timpul campaniei electorale.

Dialogul a degenerat după ce Cumpănașu i-a replicat realizatorului de la România TV: ”Mergem pe barfe? Ai luat 20.000 de euro o spaga de la nu stiu ce privatizare?” Cumpănașu a mai spus că acuzațiile la adresa lui sunt formulate de ”o femeie care face video-chat” și care ar fi fugit în Italia.

Ciutacu i-a replicat: ”Si ce daca a facut videochat, tu ai facut mai videochat decat ea cand ai trimis penisul unei femei maritate. Las-o naibii de treaba”. Realizatorul TV a reluat pe parcursul emisiunii de mai multe ori acuzația că Alexandru Cumpănașu ar fi trimis poze intime ”unei femei măritate”, l-a făcut ”obsedat sexual” și apoi l-a scos din emisiune.

Sursa foto: captură video Antena 3

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă