VIDEO Școală în șantier - sute de elevi nu știu unde vor începe cursurile. Părinții, revoltați de decizia Inspectoratului

1 lună in urmă 31

 captură Realitatea Plus Foto: captură Realitatea Plus

Mai sunt doar câteva zile până începe școala, iar sute de elevi din Constanța nu au unde să revină în bănci. Sălile de curs sunt adevărate șantiere, iar lucrările nu vor fi gata în puținul timp rămas. Părinții sunt revoltați și nu sunt de acord cu soluția găsită de inspectorat ca elevii să fie mutați provizoriu la alte școli din oraș, potrivit Realitatea Plus. 

MARŢI, 07 SEPTEMBRIE 2021, 14:42

SURSĂ: Realitatea Plus

AUTOR: REALITATEA.NET

Lucrările nu vor fi gata înainte de începerea noului an școlar, deși au început încă din luna iulie.

Inspectoratul școlar a propus ca elevii din clasele primare să fie relocați pentru o perioadă în alte școli. În aceste condiții, ar trebui să învețe după-amiază, iar părinții nu sunt de acord.

”Nu se știe nimic clar. Nu s-a ajuns concret la nicio soluție”, reclamă un părinte. 
”Nu suntem de acord sub nicio formă ca elevii din ciclul primar să învețe după-amiază. Este foarte foarte obositor pentru un copil de 7,8 sau 9 ani”, spune un alt părinte. 

”Lucrările de reabilitare au început în școala noastră la sfârșitul lunii iunie. Se desfășoară intens, pe interior și pe exterior, urmând ca începutul anului școlar să-l organizăm în alte spații pe care ni le oferă Inspectoratul Școlar. 
Vom organiza orarul școlar astfel încât să facă față acestei provocări”, a transmis directoarea școlii, Iris Sarchizian. 

Dacă părinții refuză propunerea inspectoratului, aceștia vor lua în calcul și varianta începerii școlii în mediul online. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă