VIDEO Scene ingrozitoare la un centru de plasament din Romania. "Trimit copiii la spitalele de psihiatrie, unde ii fac legume"

1 lună in urmă 78

Educatorii agresori din centrele sistemului de protectie trimit uneori copiii la spitalele de psihiatrie, unde li se aplica tratamente neuropsihiatrice si sunt transformati in "legume", ca pedeapsa si in loc de educatie, a scris, marti, pe Facebook, presedintele Autoritatii Nationale pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilitati, Copii si Adoptii (ANDPDCA), Madalina Turza.

"Stiti ce inseamna 'chem salvarea'? Este amenintarea suprema a educatorilor agresori, care, da, uneori cheama salvarea si trimit copiii la spitalele de psihiatrie unde le aplica tratamente neuropsihiatrice si ii fac 'legume'. Ca pedeapsa si in loc de educatie", a mentionat Madalina Turza, pe reteaua de socializare.

Presedintele ANDPDCA a facut aceste afirmatii in contextul in care a publicat pe contul ei o inregistrare video despre care spune ca prezinta "fapte ingrozitoare" care au avut loc la Centrul de plasament din orasul Voluntari.

Citeste si: Primar din Hunedoara mort dupa ce s-a infectat cu SARS-CoV-2. "Cu totii am sperat intr-o minune, ca va depasi momentul dificil"


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă