VIDEO | Scene de coșmar în Dolj. Atacați cu bâte și săbii în propria curte. Șase persoane au fost duse la spital

5 luni in urmă 29


Scandal monstru într-o localitate din Dolj, unde două familii s-au bătut cu săbii și bețe preț de câteva minute. Imaginile atacului au fost surprinse de camerele de supraveghere, poliția a dechis un dosar penal în acest caz, potriviz Gazeta de Sud.


Mai multe persoane au intrat într-o gospodărie şi au atacat o familie cu săbii şi bâte. În imaginile surprinse de o cameră video se observă cum proprietarul gospodăriei este bătut de trei bărbaţi îmarmaţi cu bâte şi săbii.


Incidentul a avut loc, duminică seara, în localitatea Unirea din județul Dolj.


În filmulețul postat de Gazeta de Sud se observa cum, inițial, în gospodarie intră un bărbat care poarta un tricou albastru, înarmat cu o sabie. Începe o altercatie cu proprietarul, după care vine un alt bărbat, care are o bâtă și îl lovește de mai multe ori pe proprietari. Deși este la pământ, victima este lovită la un moment dat cu o sabie de un alt agresor.


Polițiștii au intervenit la fața locului cu mai multe echipaje.


„În urma evenimentului, mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. O parte din acestea au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din primele cercetări, poliţistii au stabilit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a izbucnit un conflict între membrii a doua familii din localitate, în timpul căruia au fost folosite obiecte contondente şi tăietoare. O parte din persoanele implicate în altercaţie ar fi patruns fără drept în curtea locuinţei celeilalte familii”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj


De asemenea a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă