VIDEO Scandal la TV intre Sosoaca si Cartianu: Sunteti platit de USR sa vorbiti impotriva mea!/ Sunteti o nesimtita ordinara!

1 lună in urmă 2

Senatoarea Diana Sosoaca si jurnalistul Grigore Cartianu s-au contrazis marti, 23 februarie, in cadrul unei emisiuni difuzate in direct, adresandu-si injurii. Parlamentara a parasit platoul de filmare.

Cearta dintre Diana Sosoaca si Grigore Cartianu a plecat de la situatia minerilor din Valea Jiului, unde senatoarea a fost prezenta la finalul saptamanii trecute.

Jurnalistul i-a spus senatoarei ca aceasta le-a transmis minerilor blocati in subteran, in weekend, informatii false si anume faptul ca in Germania s-au deschis toate minele. "Minele s-au deschis. (...) Dumneavoastra sunteti platit de USR sa vorbiti impotriva mea!", i-a raspuns Diana Sosoaca.

In timpul dezbaterii, Diana Sosoaca a citit un articol din presa, scris de Dan Andronic, despre Grigore Cartianu, unde se spunea ca jurnalistul "isi trage radacinile" din fosta Securitate, ca nu se spala si ca "de-a lungul timpului a supt de la Voiculescu, apoi de la Patriciu, acum a devenit mulgatoarea USR. Putoarea la putoare trage".

Sosoaca, acuzata ca minte

"Nu va e rusine sa invocati aceste minciuni? Cum adica Securitate? (...) Spune minciuni Andronic. Sunteti o nesimtita. O nesimtita ordinara!" a spus nervos Cartianu.

Ulterior, Sosoaca a declarat ca daca Cartianu mai ramane in platou, ea paraseste emisiunea difuzata de Realitatea Plus. Senatoarea a parasit platoul de televiziune, declarand ca nu sta "langa o asemenea caricatura de jurnalist", in timp ce Cartianu tipa catre acesta: "mincinoasa numarul 1 a Romaniei!"

Mai puteti citi:

Cele doua cuvinte cu care Elon Musk a saracit milioane de mici investitoriDe ce legumele si fructele din supermarket nu se strica niciodata. Semnificatia codului misterios de pe autocolantDecizia surprinzatoare luata de o instanta din Spania dupa ce o romanca a fost ucisa. "Daca era omorat un spaniol, ar fi fost diferit"O noua tragedie in fotbal. Un jucator al Atalantei a murit la doar 21 de aniStabilirea unui medic afgan in Romania, refuzata pentru ca "a initiat si sprijinit activitati al caror scop il constituie savarsirea de acte teroriste"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă