VIDEO - Șase ani de la Colectiv, cel mai mare eșec al Justiției - Marș de comemorare pentru victimele teribilului incendiu

1 lună in urmă 58

Comemorare Colectiv / FOTO: Inquam Comemorare Colectiv / FOTO: Inquam

Au trecut 6 ani de la incendiul din clubul Colectiv. 6 ani plini de lacrimi și revoltă. Rudele îndoliate, supraviețuitori, dar și oameni simpli s-au adunat pe treptele Curții de Apel din Capitală, instanța așteptată să dea un verdict definitiv, pentru a le aduce un omagiu celor care au murit în incendiu. Printre fotografiile victimelor, alături de care s-a întins câte o rudă sau un prieten acoperit cu un material alb, protestatarii au așezat și fotografiile unor șefi de instituții. Manifestanții au plecat apoi în marș până la locul tragediei. 

SÂMBĂTĂ, 30 OCTOMBRIE 2021, 22:23

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: Dan Istratie

Mai multe persoane s-au întins pe treptele Curţii de Apel și s-au acoperit cu pânză albă. Tot acolo au fost aprinse lumânări şi au fost aşezate fotografii ale victimelor incendiului din Colectiv.

La aproape doi ani de la condamnările în primă instanță pronunțate de Tribunalul București, încă se așteaptă o decizie definitivă a judecătorilor de la Curtea de Apel.

65 de tineri şi-au pierdut viaţa după incendiul izbucnit în seara zilei de 30 octombrie 2015 în clubul Colectiv, unde formaţia Goodbye to Gravity susţinea un concert. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă