VIDEO Salvamontistii au avut 23 de interventii de urgenta, in ultimele 24 de ore. Cele mai multe au fost la Sinaia

1 lună in urmă 4

Salvamontistii au avut 23 de interventii de urgenta, in ultimele 24 de ore. Cele mai multe au fost pentru cei din Sinaia.

Potrivit Salvamont Romania, in ultimele 24 de ore, la Dispeceratul National Salvamont s-au primit 23 de apeluri de urgenta.

VIDEO Cum au mers imbracati la munte, iarna, sapte tineri din Bucuresti. Au coborat poteca inghetata in patru labe

Dintre acestea, cinci au fost pentru Salvamont Sinaia, cate trei pentru Salvamont Lupeni si Salvamont Caras-Severin-Muntele Mic, cate doua pentru Salvamont Predeal, Salvamont Harghita, judetul Buzau si cate unul pentru Salvamont Covasna, Salvamont Gorj, judetul Gorj, judetul Caras-Severin, judetul Mehedinti si judetul Vrancea.

Salvamont: 17 recomandari pentru turistii care merg la munte

De asemenea, s-au primit 32 de apeluri prin care se solicitau sfaturi si informatii despre diferite trasee turistice din zona montana si despre starea partiilor din domeniile schiabile, arata reprezentantii Salvamont.

Mai puteti citi:

Lovitura de la avocatul CJUE: Coruptii "de lux" care ar putea ramane cu condamnarile ce fusesera anulate printr-o decizie a CCRAzi este Sambata mortilor, cunoscuta si drept Mosii de Iarna. Ce traditii trebuie respectateFortele Speciale ale SUA au ajuns in Serbia. Scopul misiunii in statul aflat sub influenta militara tot mai mare a Chinei si RusieiCe inseamna "valul 3 al pandemiei". Specialistii spun daca e cazul sa ne temem: "Este un context mai mult decat evident"Romanii se ineaca in valul de credite neperformante, dupa gura de aer data de amanarea ratelor
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă