VIDEO. Rudele pacienților așteaptă informații despre cei dragi în fața Institutului Matei Balș. „Am aflat de la știri”

1 lună in urmă 16

Oamenii sunt disperați pentru că nu știu încă ce s-a întâmplat cu rudele lor internate la Institutul Matei Balș, în urma incendiului din această dimineață. Un jandarm a ieșit în urmă cu scurt timp și le-a spus că vor fi făcute liste cu pacienții care au decedat și cu cei care au fost transferați la alte spitale.

O femeie al cărei tată era internat chiar în pavilionul care a luat foc a declarat pentru Digi24 că a sunat la mai multe spitale pentru a afla dacă pacientul a fost transferat acolo.

Un alt bărbat a declarat pentru Digi24 că a aflat despre incendiu de la știri și că încă nu știe nimic despre soarta persoanei din familia sa care era internată la Matei Balș. „Am aflat de la știri despre incendiu”, a spus el.

Alți aparținători au povestit că au reușit să ia legătura cu cei dragi chiar în momentul în care pompierii interveneau pentru stingerea incendiului.

DSU a anunțat că vor fi create două linii telefonice la care aparținătorii vor putea suna pentru a afla informații despre rudele lor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă