VIDEO Riscurile muncii de acasă: Un parlamentar din Estonia stă relaxat în pat, fumează și ascultă muzică în timp ce este invitat să intervină la o dezbatere din Parlament pe tema schimbărilor climatice

2 săptămâni in urmă 10

În timp ce Parlamentul eston dezbătea despre schimbările climatice, Tarmo Kruusimäe, deputat al partidului Isamaa, pasionat de rock, a avut o idee mai bună: deși a declarat că dorește să pună o întrebare în timpul dezbaterii, când i-a venit rândul, a fost văzut savurând o țigară electronică, în timp ce asculta muzică în pat. Deputatul nu părea interesat să pună o întrebare, scrie publicația Estonian World.

Dezbaterea „Estonia neutră din punct de vedere climatic până în 2035?”a avut loc joi în Parlamentul Estoniei, în prezența mai multor experți.

Parlamentarii pot pune întrebări în timpul dezbaterilor, iar Kruusimäe a fost unul dintre cei interesați de subiect.

Cu toate acestea, când i-a venit rândul, computerul de acasă s-a conectat la sistemul de streaming al Parlamentului, în imagine apărând Kruusimäe întins pe pat, pufăind dintr-o țigară electronică, în timp ce pe fundal se auzea muzica.


Parlamentarul nu a pus nicio întrebare cât timp a fost pe ecranul din Parlament.

„Tarmo, pune o întrebare! Tarmo, ai ocazia să pui o întrebare. Se pare că nu vrea. Să trecem la următoarea întrebare”, a anunțat președintele de ședință.

Tarmo Kruusimäe este un fost rocker, cu nume de scenă Kojamees.

„COVID-19 este frustrant și a lucra de acasă nu este întotdeauna ușor. Dar uneori duce la momente destul de amuzante! Să continuăm să zâmbim. Există lumină la capătul tunelului, vom trece prin asta împreună”, a comentat europarlamentarul Renew, Hilde Vautmans, care a distribuit înregistrarea video cu parlamentarul din Estonia.

#COVID19 is frustrating and working from home isn’t always easy. But sometimes it leads to pretty funny moments! Let’s keep on smiling 😀. There is light at the end of the tunnel, we will get through this together. https://t.co/v2Y7mXjWqO

— Hilde Vautmans (@hildevautmans) April 15, 2021


Sursa foto: Captură video

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă