VIDEO| Reuniune emoționantă a unui cuplu căsătorit de 60 de ani, după 7 luni de separare din cauza COVID-19

4 luni in urmă 15


Joseph și Eve Loreth, SUA, ambii în vârstă de 80 de ani, sunt căsătoriți de aproape 61 de ani. Joseph a fost spitalizat în martie pentru o boală, în urma căreia i-a fost amputat piciorul, iar următoarele luni le-a petrecut în reabilitare, timp în care Eve nu a putut să-l viziteze din cauza restricțiilor de COVID-19. Sâmbătă, după aproape 215 zile, cei doi s-au reunit, iar emoționanta întâlnire a fost filmată, scrie CBS News.


Joseph și Eve trăiesc la un azil de bătrâni din Florida. Joseph a avut grijă de soția lui care suferă de demență până în martie, când a trebuit să plece din centru pentru a se interna la spital din cauza unei infecții la picior. Cu toate că Eve suferă de demență, nu l-a uitat nicio clipă pe soțul ei plecat.


Din cauza restricțiilor de COVID-19 la azilul de bătrâni unde cei doi locuiesc, cuplul nu s-a putut vedea reciproc vreme de șapte luni. Cuplul a păstrat însă legătura la telefon și s-au văzut de câteva ori la fereastră, dar emoția nu era aceeași. În weekend-ul trecut, cei doi s-au reunit în cele din urmă. Și doar amintind de acel moment, ochii lui Joseph se umplu de lacrimi.


”Sunt genul de oameni care se bucură de compania celuilalt. Ar putea fi într-o tăcere completă și puteți simți cât de fericiți sunt doar să fie unul cu celălalt”, a spus Clary Abreu, care a ajutat cuplul să se mute în Rosecastle la Delaney Creek Assisted Living Facility, centrul pentru bătrâni unde cei doi locuiesc.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă