VIDEO Rădoi e îngrijorat înainte de meciul cu Armenia: „României nu îi plac astfel de echipe!” » Ce-l preocupă pe selecționer

3 săptămâni in urmă 1

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2021, 08:20 / Actualizat luni, 29 martie 2021 08:42

România pleacă azi spre Erevan pentru meciul contra Armeniei, ultimul din seria de trei partide din preliminariile CM 20202 din luna martie.

După rezultatele din Grupa J, Armenia - Islanda 2-0 și Macedonia de Nord - Liechtenstein 5-0, „tricolorii” se clasează pe 3 înaintea ultimului joc din martie, miercuri, ora 19:00, în Armenia.

Toate detaliile despre România - Germania 0-1, AICI

La conferința de presă după România – Germania 0-1, selecționerul Mirel Rădoi a prefațat duelul de marți și a explicat de ce crede că „tricolorii” vor avea probleme.

VIDEO Mirel Rădoi: „Mergem să câștigăm cu Armenia”

 „Pentru mine, victoria Armeniei cu Islanda nu e o surpriză. E o echipă care, atunci când nu joacă Mkhitaryan, e mai unită și mai agresivă. Probabil că jucătorii își dau seama că nu au pe cineva care să decidă meciul de unul singur și reacționează ca un grup.

Armenia e o echipă destul de arțăgoasă! României nu-i place să joace contra unei astfel de naționale pentru că jucătorii sunt foarte agresivi și combativi, reacționează imediat și au o organizare foarte bună. Astfel de echipe ne pun probleme!

Dacă vom câștiga în Armenia, atunci cred terminăm această perioadă pe locul 2. Nu ne va aștepta un meci ușor! Cu siguranță armenii vor aborda partida mult mai calculat decât contra Islandei. Vor aștepta și vor încerca să joace pe contraatac pentru că noi vom merge să câștigăm. Va fi o partidă dificilă! Acum mă preocupă recuperarea jucătorilor pentru că în repriza a doua am risipit energia fără a obține măcar un punct. ”, a spus Mirel Rădoi la conferința de presă. 

Clasamentul grupei J

FOTO. Cele mai tari imagini din România - Germania

Citește mai multe știri după România - Germania: 

Marica, nemulțumit de tactica lui Rădoi: „Asta era singura noastră armă! I-am chinuit pe Mihăilă și Ianis”

NOTE GSP: Analiza „tricolorilor” după România - Germania » Cine a jucat dezastruos + ce notă a luat Rădoi

Playtech: Sonia Trifan a divulgat SECRETUL Corneliei Catanga, la înmormântarea ei. Ce avere avea, de fapt, artista EXCLUSIV


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă