VIDEO Protest violent in orasul englez Bristol. Zece persoane au fost arestate

1 lună in urmă 3

Zece persoane au fost arestate vineri in orasul Bristol din sud-vestul Angliei, dupa ce un protest impotriva unui proiect de lege privind prerogativele politiei a degenerat in violente, manifestantii aruncand cu sticle si caramizi in fortele de ordine, a transmis politia intr-un comunicat, potrivit Reuters si DPA.

Mii de demonstranti s-au adunat in centrul orasului, ignorand restrictiile legate de pandemia de COVID-19, pentru a protesta impotriva unui proiect guvernamental, aflat in prezent in parlament, care ar conferi politiei puteri sporite in restrictionarea protestelor de strada.

Politia a spus ca protestatarii au aruncat cu sticle, caramizi si oua si au lansat focuri de artificii asupra fortelor de ordine.

"Majoritatea persoanelor au fost pasnice, insa a existat o minoritate ostila fata de politisti", a precizat intr-un comunicat comisarul-sef Mark Runacres.

"Comportamentul violent este inacceptabil. Politistii i-au indemnat in mod repetat pe participanti sa se disperseze, insa odata ce atmosfera s-a schimbat si unii oameni au devenit violenti, a trebuit sa intervenim", a adaugat el.

Citeste si:

Drula, despre discutiile cu sindicalistii de la metrou: Nu exista niciun fel de acord. Ce au prezentat ca un rezultat al unor negocieri sunt, de fapt, cerintele dumnealorTestul care depisteaza in 20 de secunde infectia Covid-19, aprobat in Marea BritaniePedeapsa exemplara pentru ucigasul unei romance din Republica Dominicana. Criminalul a incercat sa-i convinga pe judecatori ca tanara s-a sinucisUnii europarlamentari din comisia pentru transporturi cer renuntarea cat mai rapida la ora de varaRomanul care creste bizoni pentru carne. Pretul impresionant al produsului cu doza mica de colesterol si continut mare de fier

Citeste mai multe despre protest Bristol anglia arestari

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă